Nieuws

De kracht van senioriteit; het verhaal van Ad van Zetten

26 juni 2020

Ad legt zijn managementtaken neer en krijgt een andere functie. Loyaal als hij is, blijft hij zijn werkgever trouw. Totdat het in 2019 écht niet meer gaat. Hij start met het Executive Career Coaching traject bij POSG. “Ik had eerder hulp moeten vragen.”

POSG en Aaltje Vincent organiseren Masterclass Videosolliciteren

12 mei 2020

Sinds social distancing moeten we ons in vogelvlucht aanpassen aan nieuwe omstandigheden. Dit geldt ook voor het sollicitatieproces. POSG heeft ervaren loopbaancoaches met expertise op het gebied van videosolliciteren waarmee we onze Professionals succesvol verder weten te brengen. Als extra boost en inspiratie voor onze hen organiseert POSG op dinsdag 19 mei in samenwerking met Aaltje Vincent de Masterclass Videosolliciteren.

Popko de Vlugt over zijn traject bij POSG

20 januari 2020

Het succes van een adviesbureau hangt sterk af van de loopbaancoach die je krijgt. Mijn loopbaancoach bij POSG wist mij goed duidelijk te maken hoe de andere kant van de tafel mij zou kunnen zien en wat ik daar aan kan verbeteren.

Een jaar vol persoonlijke energietransities

23 december 2019

Van voldoen aan je functie-eisen, naar meer eisen van je functie. Van vasthouden aan zekerheden, naar uitdagende detacheringsopdrachten. Van baanzekerheid naar werkzekerheid.

POSG aan de slag met twee projecten Stichting Present

17 december 2019

Normaal gesproken houden wij ons bezig met duurzame loopbaanstappen, maar eens per jaar loopt het hele team uit om mensen op een hele andere manier verder te helpen. POSG werkte maandag 16 december weer mee aan twee projecten van de Stichting Present. Present slaat een brug tussen mensen die vrijwillig hulp willen geven en zij die hulp kunnen gebruiken.

‘De kunst van het leren’ blijft boeien

9 december 2019

Donderdag 28 november stond ‘De kunst van het leren’ voor de vierde maal op het programma. Ditmaal in Nieuwspoort. Een volle zaal, goede sfeer en inhoudelijk wederom sterk verhaal van Arjan van Dam kenmerken de middag.

1238