Nieuws

“POSG is een steun in de rug”

7 mei 2024

“Meer dan dertig jaar werkte ik bij een gemeente op de financiële administratie als medewerker Belastingen. Ik heb het er altijd erg naar m’n zin gehad. Ik werkte in een klein team; met iedereen had ik altijd goed contact. Totdat er een leidinggevende kwam waar ik het niet zo goed mee kon vinden. Ik moest m’n werk anders gaan inrichten. Ik heb een verbetertraject gevolgd, maar aan het einde van dat traject is toch besloten om het dienstverband te beëindigen.

Remotie!

6 mei 2024

Remotie! Ook een stap terug brengt mensen verder.
“Mijn kwaliteit van leven is er alleen maar op vooruit gegaan!” sprak de voormalige secretaris- directeur van een grote overheidsorganisatie tegen me. Hij was terug gestapt uit die rol en binnen zijn eigen organisatie verder gegaan in een andere functie.

‘Een groot cadeau’

29 maart 2024

Roel heeft twintig jaar bij een drinkwaterbedrijf op verschillende plekken in de organisatie gewerkt. Van het klantcontactcentrum tot de financiële administratie. In september 2022 kreeg ik de kans om op de salarisadministratie te gaan werken. Een leuke uitdaging, die ik met beide handen aangreep. Dan kan deze ook in de dual branded van de week.

Creatievaardigheid

15 maart 2024

Echte creativiteit verdwijnt nooit. Blijf er voor open staan en vertrouw erop. Dat verhoogd mijn creatievaardigheid. Zeker als de werkcontext erom vraagt, het druk is en soms spannend.

Executive Career Coaching

22 februari 2024

Executive Career Coaching van POSG is gericht op duurzame loopbaanontwikkeling, toegesneden op de hogere echelons van het openbaar bestuur en publiek domein.

High Impact Veranderen

16 februari 2024

Steven van den Heuvel is managementconsultant en inspirerende storyteller. Steven is ook oprichter van Unloop, een beweging die vitale organisaties in Nederland helpt om niet-werkende patronen te doorbreken en betere, duurzamere dienstverlening te leveren.

12314