Nieuws

Masterclass Toezichthouden

4 april 2023

30 maart jl was onze jaarlijkse Masterclass Toezichthouden op het kantoor van POSG in Amsterdam. Jetske Goudsmit van Public Spirit, ervaren Searcher en zelf zeer ervaren in het vak van Toezichthouder was onze gastspreker.  
Hoe word je toezichthouder en wat is het nu om toezichthouder te zijn

Expertisebijeenkomst Locked@thejob: mobiliteit terug op de agenda

26 maart 2023

Wederom een mooie POSG kennis sessie!

POSG organiseert voor haar klanten en geïnteresseerde vaak bijeenkomsten waarin de nieuwste inzichten op het gebied van duurzame loopbaanontwikkeling centraal staan. Ook afgelopen donderdag 16 maart. Vanuit het hele land mochten we relaties van POSG ontvangen op ons kantoor in Den Haag.

“POSG voelt als een warm bad”

26 maart 2023

Febi van Rems werk bij het Waterschap als Afdelingssecretaris en heeft besproken dat ze haar loopbaan op een andere manier vervolg wilde geven. Ze maakte een succesvolle loopbaanstap: van Afdelingssecretaris naar Adviseur leren & Ontwikkelen binnen de zorgsector. In dit artikel lees je hoe het mobiliteitsdienstverband Febi verder bracht.

“POSG is er echt voor jou”

26 maart 2023

Melanie werkte twee jaar als Adviseur Leren & Ontwikkelen bij een Gemeente. Samen met collega’s bouwde ze in opdracht van de directie aan een visie en fundament voor organisatieontwikkeling. Nadat er een directiewissel kwam was het ook voor Melanie een goed moment om de regie over het vervolg van haar loopbaan zelf op te pakken.

Waarom goede voornemens flauwekul zijn (en wat wél werkt)

12 december 2022

Dit is niet een van de vele pleidooien die je rond deze tijd van het jaar leest over bezinning en het maken van goede voornemens. Ik heb helemaal niets met goede voornemens. Flauwekul. Als coach zie ik dagelijks hoe goede voornemens hét recept zijn voor uitstel en afstel. Ik zie ook wat wél werkt: kiezen.

12312