Nieuws

Popko de Vlugt over zijn traject bij POSG

20 januari 2020

Het succes van een adviesbureau hangt sterk af van de loopbaancoach die je krijgt. Mijn loopbaancoach bij POSG wist mij goed duidelijk te maken hoe de andere kant van de tafel mij zou kunnen zien en wat ik daar aan kan verbeteren.

Een jaar vol persoonlijke energietransities

23 december 2019

Van voldoen aan je functie-eisen, naar meer eisen van je functie. Van vasthouden aan zekerheden, naar uitdagende detacheringsopdrachten. Van baanzekerheid naar werkzekerheid.

POSG aan de slag met twee projecten Stichting Present

17 december 2019

Normaal gesproken houden wij ons bezig met duurzame loopbaanstappen, maar eens per jaar loopt het hele team uit om mensen op een hele andere manier verder te helpen. POSG werkte maandag 16 december weer mee aan twee projecten van de Stichting Present. Present slaat een brug tussen mensen die vrijwillig hulp willen geven en zij die hulp kunnen gebruiken.

‘De kunst van het leren’ blijft boeien

9 december 2019

Donderdag 28 november stond ‘De kunst van het leren’ voor de vierde maal op het programma. Ditmaal in Nieuwspoort. Een volle zaal, goede sfeer en inhoudelijk wederom sterk verhaal van Arjan van Dam kenmerken de middag.

POSG doet succesvolle bijdrage aan Zeeuwse Meester in je Werk Week

19 november 2019

Van maandag 11 tot en met donderdag 14 november vond de jaarlijkse Zeeuwse Meester in je Werk Week plaats. Door  heel Zeeland werden tientallen workshops georganiseerd voor ambtenaren die eens met andere ogen naar hun werk en loopbaan willen kijken. Ook dit jaar deed POSG een bijdrage in de vorm van een workshop.

Gelukkig in de file

18 september 2019

Een hele rij blije mensen alleen in hun auto, samen met een podcast op weg naar hun ideale baan. Uitgerust en vol energie om weer te starten met werken.

Evert van Tellingen over zijn traject bij POSG

16 september 2019

Professional Evert van Tellingen zit in een Mobiliteitstdienstverband bij POSG. Hij is bezig met het realiseren van zijn ideale loopbaanstap; een functie binnen de schuldhulpverlening. Om zijn doel te bereiken werkt hij hard aan zijn werkneembaarheid, zo zit hij onder meer in de gemeenteraad waar hij Sociaal Domein in zijn portefeuille heeft gekregen.

Wnra operatie; Mobiliteit ten tijden van privatisering

12 september 2019

De invoering van de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra) komt steeds dichterbij. Veel organisaties hebben de laatste tijd koortsachtig gezocht naar de juiste manier om de veranderingen het hoofd te bieden.

1238