Nieuws

Duurzame loopbaanstap verzekerd!

11 maart 2022

In de praktijk van POSG blijkt dat we al jarenlang een slagingspercentage van 90% realiseren. Dat betekent dat 90% van de kandidaten die bij ons uitstromen, dat doen met betaald werk. Dat percentage noem ik graag omdat het vertrouwen geeft aan kandidaten en iets van de onzekerheid wegneemt, die ik vaak aantref bij de start van een coaching traject, ook bij voormalig wethouders.

Appa begeleiding: altijd maatwerk?!

11 maart 2022

Professionele begeleiding van POSG brengt je verder in je loopbaan. Ons Executive Career Coaching programma is inzetbaar in het kader van de Appa-regeling. De rode draad van onze dienstverlening is: maatwerk.

Wethouder weet wat je waard bent!

10 maart 2022

In het samenwerken met bestuurders merk ik altijd een bepaalde senioriteit. In de praktijk bij POSG zien we dat senioriteit veel meer is dan leeftijd alleen. Het is ook leeftijd onafhankelijk, want naast leeftijd is kennis en ervaring van vraagstukken en organisaties, en de houding en het gedrag cruciaal. En die mix is nou juist wat senioriteit zo waardevol maakt.

Dé wethouder bestaat niet

4 maart 2022

Dé wethouder bestaat niet, daar kom je al snel achter als je wethouders spreekt. Iedere wethouder is anders. Met andere woorden: dat ieder mens en iedere loopbaan anders is geldt net zo sterk voor bestuurders zoals wethouders.

Ook in 2022 meer zin in zinvol werk

23 december 2021

2021 was een bewogen jaar dat veel van ons – en van de samenleving – heeft gevergd. Gelukkig hebben we bij POSG laten zien dat we over genoeg aanpassingsvermogen en veerkracht beschikken om de niet geringe uitdagingen het hoofd te bieden. We wensen dit een ieder toe.

“Denk na over jouw droombaan na het wethouderschap”

3 december 2021

Als wethouder moet je blijven nadenken over je toekomst. Bij voorkeur niet pas in de staart van je wethouderschap. Hoe vroeg of laat je hier ook mee begint, begeleiding van een bureau met professionele en ervaren loopbaancoaches kan je ver brengen. Oud-wethouder Johan van Buuren kan erover meepraten. Hij deelt zijn persoonlijke verhaal en zijn ervaring met de begeleiding van POSG.

12310