Grip op personele capaciteit met POSG Interim

Mogelijk heeft u door een fusie, reorganisatie of ziekteverzuim te maken met een (tijdelijk) tekort aan capaciteit of kennis. Of u nu op zoek bent naar, een doorgewinterde Professional, Bestuurder of topmanager – wij beschikken over een omvangrijk netwerk van hooggekwalificeerde kandidaten. In het publieke domein en bedrijfsleven.

Veel van deze kandidaten zijn bij POSG in Mobiliteitsdienstverband – of ze hebben dit doorlopen en maken nu deel uit van ons alumni-netwerk.

Ons netwerk: meer kans op de juiste Professional

POSG is onderdeel van GrowWork Group (GWG), één van de grootste HR-dienstverleners in het publieke domein. Onze zusterbedrijven binnen GWG – GrowWork Healthcare, InterWork, JS Consultancy en Roler – zijn werkzaam in respectievelijk de sectoren zorg, woningcorporaties, overheid en onderwijs.

GWG heeft in totaal 170 mensen in vaste dienst, 1400 professionals werkzaam op tijdelijke projecten en 670 opdrachtgevers.

Het publieke domein als ecosysteem

Stel een Professional verlaat organisatie X, dan komen diens kennis en ervaring mogelijk van pas bij uw organisatie. De mensen die wij aanbieden hebben een bewezen staat van dienst in het publieke domein. En beschikken over de competenties die van belang zijn voor de functie(s) die u wilt laten vervullen.

Wij benaderen het publieke domein als een ecosysteem. Daarbinnen brengen wij verbindingen tot stand tussen mensen en organisaties. Zo brengen wij mensen verder.