Houd zelf de regie met Executive Career Coaching

Als het om je carrière gaat, ben je liever geen speelbal. Spelverdeler des te meer. Executive Career Coaching is een programma voor duurzame loopbaanontwikkeling, toegesneden op de hogere echelons van het openbaar bestuur en publiek domein.

Het geeft je ruimte voor reflectie en tijd om je te oriënteren. Zodat je weloverwogen een nieuwe carrièrestap kunt zetten. Bijvoorbeeld omdat je in de positie verkeert dat je je kennis, ervaring en netwerk op een geheel andere wijze wilt inzetten. Of omdat bestuurlijke en politieke ontwikkelingen (verkiezingen) consequenties hebben voor jouw positie.

Hieronder vertellen we je meer over de vijf stappen die we doorlopen.

Reflectie

Je maakt kennis met jouw loopbaanadviseur. Hierbij is het belangrijk dat het ‘klikt’. Je bespreekt hoe je carrière is verlopen. Waar sta je nu, wat ging er aan vooraf en waar wil je heen? Je neemt zelf de regie over de voortgang in de gesprekken. Zo nodig formuleren we in overleg een ‘vertrekverhaal voor de bühne’. Belangrijk is om te weten wat je drijft en waar de balans ligt tussen je persoonlijke en professionele doelen. Waar wil je van leven en waar wil je vóór leven?

Daniëll van Norden
Senior Loopbaancoach

"We kijken terug om vooruit te kunnen kijken"

Neem contact met mij op

Ambitie

Je formuleert je doelstellingen en we evalueren de haalbaarheid daarvan. Vervolgens koppelen we dit aan een plan van aanpak. Je verwachtingen, ambities, aandachtspunten en kwaliteiten brengen we in kaart. Dit geeft zicht op leiderschapsstijlen, rollen en omgevingen – essentiële input voor de volgende stap in je carrière.

Jeanet Munning
Adviseur Arbeidsmarkt

“Waar word je enthousiast van?”

Neem contact met mij op

Oriëntatie

We richten ons nu op dat deel van de arbeidsmarkt waar jouw ambities liggen. Dat doen we met een geactualiseerd CV en arbeidsmarktprofiel. In gesprekstrainingen werk je aan je (online) netwerk-, presentatie- en sollicatievaardigheden. Dit maakt je gedragscompetenties helder. Soms leggen we de vinger op de zere plek om je kwaliteiten expliciet te maken, waardoor je ze bewuster kunt inzetten.

Johan Kok
Senior Managing Consultant

“Waar word je enthousiast van?”

Neem contact met mij op

Actie

Je nieuwe vaardigheden ga je nu ‘in het wild’ beproeven met intensief netwerken en een uitgebreide verkenning van de arbeidsmarkt, in lijn met jouw ambities. Hierbij maken we je arbeidsmarktprofiel ‘responsive’ naar gelang de vraag. Via search brengen we (verborgen) vacatures en tijdelijk werk in kaart. En via ons netwerk zoeken we een expertiseplaats of tijdelijke opdracht waarin je vertrouwen en ritme opdoet – jouw springplank naar nieuw werk.

Johan Pluim
Senior Adviseur Arbeidsmarkt

“We zetten de puntjes op de i”

Neem contact met mij op

Realisatie

Je hebt Executive Career Coaching doorlopen en zet een betekenisvolle stap in je carrière. Dit kan zijn in een nieuwe baan, als zelfstandig ondernemer of met een substantiële interim- of detacheringsopdracht in het publieke domein of bedrijfsleven.

Lydia van der Poel
Senior Managing Consultant

“Aan de slag!”

Neem contact met mij op