POSG brengt mensen verder

De kern van onze dienstverlening is het Mobiliteitsdienstverband. Dit betekent dat alles wat wij doen draait om één ding: uw medewerker(s) helpen een betekenisvolle loopbaanstap te zetten. Dit kan zijn in een nieuwe baan, als Interim-Professional of zelfstandig ondernemer. Wij begeleiden uw mensen van Werk naar Werk.

Om dat doel te bereiken bevraagt, spiegelt, coacht en traint POSG. En zoeken we actief met hen mee naar nieuwe mogelijkheden, passend bij hun persoonlijke en professionele doelen.

U biedt uw medewerkers zekerheid en perspectief

Het Mobiliteitsdienstverband biedt uw medewerkers de zekerheid van een dienstverband. En de ruimte om te ontdekken welke richting het meest kansrijk en interessant voor hen is. Dit alles met waarborgen omkleed. En onder arbeidsvoorwaarden die identiek of gelijkwaardig zijn aan die bij u, inclusief eventuele ABP-pensioenopbouw.

U bespaart op uw eigen risico

Draagt u het werkgeverschap over aan POSG via een Mobiliteitsdienstverband, dan krijgt u van tevoren inzicht in de opbrengst van uw investering. De kosten voor beëindiging van de arbeidsovereenkomst worden namelijk vooraf vastgesteld. Hierbij loopt u geen procesrisico en vrijwaart u zich van boven- en nawettelijke WW-aanspraken.

Ook vermijdt u het capaciteitsverlies dat ontstaat als u een interne mobiliteitsorganisatie – toch al snel een factor 1,43 bij de overhead – in het leven roept. Dit geeft rust in de organisatie, waardoor u zich volledig kunt richten op uw kerntaken. Mogelijke opbrengsten uit detachering kunnen de kosten van het mobiliteitsprogramma verder verlagen.

Doelgroepen

POSG biedt het Mobiliteitsdienstverband aan voor:

 

Testimonials

Benieuwd naar de ervaringen van professionals met het Mobiliteitsdienstverband?
Het verhaal van Mirjam Smit >
Het verhaal van Cors van Kruining >
Het verhaal van Fatma Akgoz >
Het verhaal van Mario Bertolllo >