Neem de regie over je loopbaan. Samen met POSG

Fusies, bezuinigingen of reorganisaties kunnen gevolgen hebben voor jouw baan. Waardoor je op zoek moet naar nieuw werk bij een andere werkgever. Het kan ook zijn dat je toe bent aan iets nieuws en nieuwe mogelijkheden wilt verkennen. In beide gevallen kan POSG je helpen de stap te zetten naar nieuw, betekenisvol werk.

Mensen verder brengen is ons vak. Dat doen we met ons unieke Mobiliteitsdienstverband, met Mobiliteitsadvies, Loopbaancoaching, Interim en Werving & Selectie. Alles draait erom jouw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt optimaal te benutten.

Werkneembaarheid. Sleutel tot continuïteit in je loopbaan

In onze dienstverlening staat de structurele ontwikkeling van jouw werkneembaarheid centraal. Werkneembaar zijn betekent dat je je op de arbeidsmarkt ‘vrij loopt’, waardoor je aanspeelbaar wordt voor organisaties en bedrijven.

Met een scherpe focus op je persoonlijke en professionele doelen, neem je de regie over je loopbaan. Je werkt aan je competenties en vaardigheden. Dat maakt je professioneel zelfstandiger, breder inzetbaar en van grotere waarde voor organisaties. Zo creëer je voor jezelf duurzaam loopbaanperspectief. POSG helpt je daarbij.

Bekijk de 5 stappen van het Mobiliteitsdienstverband