POSG verbindt mensen met organisaties

Stel je bent als Professional bij ons in Mobiliteitsdienstverband, dan maken Interim-opdrachten via ons omvangrijke netwerk daar onderdeel van uit. In dat geval hebben we een opdracht gezocht die bij jou past, in plaats van dat we jou als kandidaat voorstellen voor een opdracht. Dat is Interim op z’n POSG’s.

Maar ook als je niet of niet meer bij ons in dienst bent, kun je als Professional aan de slag voor onze opdrachtgevers. Belangrijk is dat je over kennis en ervaring beschikt in het publieke domein. Of dit nu is bij een gemeente, waterschap of nutsbedrijf. POSG Interim bemiddelt Professionals, ondernemers en onderwijzers in spé, Hoger Management, Bestuurders en Politiek Ambtsdragers.

Meer kansen door ons netwerk

Omdat POSG deel uitmaakt van GrowWork Group (GWG), één van de grootste HR-dienstverleners in het publieke domein, is de kans extra groot dat wij een geschikte opdracht voor je hebben.

Onze zusterbedrijven binnen GWG – GrowWork Healthcare, InterWork, JS Consultancy en Roler – zijn werkzaam in respectievelijk de sectoren zorg, woningcorporaties, overheid en onderwijs. GWG heeft in totaal 170 mensen in vaste dienst, 1400 professionals werkzaam op tijdelijke projecten en 670 opdrachtgevers.

Ecosysteem arbeidsmarkt

In onderstaand schema zie je hoe we organisaties en mensen verbinden via uitstroom, instroom en doorstroom van Professionals. Stel je bent Zzp’er, of je verlaat organisatie X, dan komen jouw kennis en ervaring mogelijk van pas bij organisatie Y. Wij zorgen dat de verbinding tot stand komt.