High Impact Veranderen

High Impact Veranderen

Steven van den Heuvel is managementconsultant en inspirerende storyteller. Steven is ook oprichter van Unloop, een beweging die vitale organisaties in Nederland helpt om niet-werkende patronen te doorbreken en betere, duurzamere dienstverlening te leveren.

Steven deelt zijn eigen triomfen en nederlagen tijdens veranderprocessen. Dat doet hij aan de hand van de ‘7 C’s van een succesvolle veranderaar’: Contextbewustzijn, Contractvaardigheid, Commitment, Compassie, Conflictvaardigheid, Creatievaardigheid en Coalitievaardigheid. Aan de slag met speelse en impactvolle oefeningen, die jouw uitdagen te reflecteren op veranderingen waar je direct of indirect bij betrokken bent of was. Je onderzoekt jouw eigen handelen als (mede)veranderaar, bijvoorbeeld in je rol als manager, organisatie adviseur of coach.

Naast dat Steven een ondernemer is met een verfrissende kijk en verdiepende inzichten, hebben we hem uitgenodigd omdat zijn visie naadloos aansluit op die van POSG:
Neem de regie over je loopbaan, dan kom je verder. En kun je meer betekenen voor je naasten, organisaties en de samenleving. POSG helpt daarbij. Mensen verder brengen is ons vak.
Steven’s 7 C’s gaan steeds over veranderen en verandering – wat soms verrassende overeenkomsten oplevert met hoe een loopbaan zich ontwikkelt.

Steven van den Heuvel

Steven is oprichter van Unloop, een beweging van zelfstandige consultants en interim-managers. Zijn missie is om mensen die betrokken zijn bij maatschappelijk relevante organisaties in staat te stellen om veranderingen te realiseren met een duurzaam resultaat.

 

Expertise- en inspiratiebijeenkomst in Amsterdam | Donderdag 11 april 2024 | 16.00 uur – 19:00 uur

Graag nodigen wij je uit voor onze expertise- en inspiratiebijeenkomst ‘High Impact Veranderen’ op donderdag 11 april onder leiding van Steven van den Heuvel.

Meld je hier aan!

Programma en praktische informatie
16:00 – 16:30 ontvangst en welkom
16:45 – 18:30 spreker Steven van den Heuvel
18:30 – 19:00 borrel en afsluiting

Deelname aan deze bijeenkomst is geheel kosteloos, maar het aantal plekken is beperkt. Wacht dus niet te lang met aanmelden.

Adresgegevens:
Alpha Toren, 15e verdieping
De Entree 73
1101 BH Amsterdam
Routebeschrijving en informatie over parkeren >>

Wij hopen je te mogen verwelkomen tijdens onze bijeenkomst op donderdag 11 april in ons geheel vernieuwde kantoor in de Alpha Toren Amsterdam, naast de Arena en de Ziggo Dome.

Met vriendelijke groet,

Jan-Willem Kok
Directeur POSG