Over ons

De essentie van onze dienstverlening is duurzame loopbaanontwikkeling. Wij verbinden de doelstellingen van organisaties aan de persoonlijke en professionele doelen van mensen, ook als deze uiteenlopen. Mensen verder brengen is ons vak.

Wij helpen organisaties met structurele mobiliteitsoplossingen en een flexibele schil van Professionals. Medewerkers helpen wij bij het realiseren van een loopbaanstap met duurzaam perspectief.

POSG is de specialist in werkneembaarheid voor het publieke domein en bedrijfsleven. Wij zijn marktleider op het gebied van arbeidsmobiliteit en sparringpartner van overheid en politiek. Naast ons unieke Mobiliteitsdienstverband, zijn wij gespecialiseerd in Mobiliteitsadvies, Loopbaancoaching, Interim en Werving & Selectie. Hiermee bekronen wij complexe projecten met succesvol resultaat.

Historie

De oorsprong van POSG ligt bij het Ministerie van Landbouw. Begin jaren negentig werd hier het landbouwkennissysteem geprivatiseerd. Daaruit onstond De Landbouw Voorlichting (DLV). In 1998 kwam hier de P&O Services Groep uit voort. Een organisatie op het gebied van HR-dienstverlening, die in 2011 POSG werd. Bij onze opdrachtgevers ontstond de behoefte aan een vorm van mobiliteitsdienstverlening met ambtelijke waarborgen. Hiervoor hebben wij het Mobiliteitsdienstverband ontwikkeld. De ABP-voorziening die hierin verankerd is, maakt ons Mobiliteitsdienstverband uniek. Het kenmerkt nog altijd de overheidsroots van POSG. Sinds 2010 maakt POSG onderdeel uit van GrowWork Group, een groep HR-bedrijven met leidende posities in het publieke domein.