Executive Career Coaching

 

Executive Career Coaching van POSG is gericht op duurzame loopbaanontwikkeling, toegesneden op de hogere echelons van het openbaar bestuur en publiek domein. Het geeft je ruimte voor reflectie en tijd om je te oriënteren. Het biedt je ook de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling, en het aanscherpen van competenties en vaardigheden. Zodat je je kansen op de arbeidsmarkt vergroot en weloverwogen een nieuwe carrièrestap kunt zetten. Bijvoorbeeld omdat je jouw kennis, ervaring en netwerk op een geheel andere wijze wilt inzetten. Of omdat politiek-bestuurlijke ontwikkelingen, zoals verkiezingen, consequenties hebben voor jouw positie.

Met Executive Career Coaching houd je grip op je loopbaan en blijf je professioneel en maatschappelijk gezien van toegevoegde waarde. Executive Career Coaching is een veelomvattende persoonlijke benadering waarin personal coaching de rode draad vormt en daarnaast gekozen kan worden uit een breed palet aan doelgerichte activiteiten, zoals netwerk- en presentatie workshops, intervisie en themabijeenkomsten over actuele maatschappelijke ontwikkelingen.

POSG beschikt over een team van ervaren senior loopbaancoaches. Zij kennen als geen ander de doelgroep van managers en (politiek) bestuurders.

Ze hebben ruime professionele en levenservaring met uiteenlopende achtergronden, variërend van senior consultancy, management tot executive search. De arbeidsmarkt kent voor hen geen geheimen, zij zijn op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en hebben een netwerk in met name de publieke sector. Onze aanpak kenmerkt zich door persoonlijke aandacht, creativiteit en daadkracht.

Wilt u meer weten over Executive Career Coaching of over andere dienstverlening van POSG neem dan contact met ons op via: 088 330 2000 of stel uw vraag aan Lydia van der Poel, Senior Managing Consultant: lvanderpoel@posg.nl