Wij werven en selecteren de juiste baan voor jou

Traditioneel betekent Werving & Selectie dat organisaties de juiste persoon werven en selecteren voor een baan. Bij POSG is het precies omgekeerd: wij werven en selecteren de juiste baan voor jou. Dat is ons vak.

Dit doen wij voor Professionals, ondernemers en docenten in spé, Hoger Management, Bestuurders en Politiek Ambtsdragers. Tegelijkertijd verwachten we van onze Professionals dat ze zelf ook pro-actief zijn, de regie nemen en, waar mogelijk, hun eigen netwerk aanspreken.

Als je bij ons in Mobiliteitsdienstverband bent, werven en selecteren wij een nieuwe baan of Interim-opdracht voor jou. Maar ook als je niet bij ons in dienst bent, kunnen wij je helpen bij de Werving & Selectie van een baan of opdracht. Daartoe zetten we ons omvangrijke netwerk in.

Meer kansen door ons netwerk

Omdat POSG deel uitmaakt van GrowWork Group (GWG), één van de grootste HR-dienstverleners in het publieke domein, is de kans extra groot dat je een betekenisvolle loopbaanstap kunt maken.

Onze zusterbedrijven binnen GWG – GrowWork Healthcare, InterWork, JS Consultancy en Roler – zijn werkzaam in respectievelijk de sectoren zorg, woningcorporaties, overheid en onderwijs. GWG heeft in totaal 170 mensen in vaste dienst, 1400 professionals werkzaam op tijdelijke projecten en 670 opdrachtgevers.

Het publieke domein als ecosysteem

Stel je verlaat organisatie X, dan komen jouw kennis en ervaring mogelijk van pas bij organisatie Y. Wij benaderen het publieke domein als een ecosysteem. Daarbinnen brengen wij verbindingen tot stand tussen mensen en organisaties.