Ons succes

Als specialist in werkneembaarheid voor de publieke sector helpen wij overheidsprofessionals hun loopbaan duurzaam te ontwikkelen. Onze dienstverlening staat hoog aangeschreven. Zo hebben wij in het afgelopen jaar nieuwe raamovereenkomsten voor mobiliteitstrajecten gesloten met de gehele Rijksoverheid, de gemeente Tilburg, de gemeenten Westland – Pijnacker-Nootdorp en Leidschendam-Voorburg – en de gemeenten Venlo/Venray en Horst aan de Maas.

Daarnaast voeren wij al vele jaren met succes mobiliteitstrajecten uit voor nagenoeg alle gemeenten in Nederland, meerdere universiteiten, provincies en waterschappen.

Kwaliteit van dienstverlening

POSG brengt mensen daadwerkelijk verder. De kwaliteit van onze dienstverlening berust dan ook niet alleen op de zorgvuldigheid van onze bedrijfsprocessen. Ze berust vooral ook op de persoonlijke aandacht die wij besteden aan de Professionals die bij ons in Mobiliteitsdienstverband zijn. Hierdoor blijven onze mensen gewild op de arbeidsmarkt en kunnen ze een betekenisvolle loopbaanstap zetten. Steeds meer overheidsorganisaties en utility bedrijven kiezen dan ook voor ons als preferred supplier. Wij zijn trots op het vertrouwen dat zij in ons stellen.

Daarnaast is onze objectieve toetsbaarheid te vinden in onze certificering voor onder andere ISO 9001, NEN 4400, CMI en NOLOC (loopbaancoaches) en in de resultaten van de klanttevredenheids- en medewerkerstevredenheidsonderzoeken die wij doorlopend houden. Deze onderzoeken worden uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau Integron. In 2017 blijkt hieruit een gemiddelde klantwaardering van 8,2.

Terug