Hooggekwalificeerde Professionals voor het publieke domein

Werving & Selectie van POSG betekent dat wij in het publieke domein de juiste Professionals vinden voor uw openstaande vacature(s). Of u nu op zoek bent naar jong talent, een doorgewinterde Professional, Bestuurder of topmanager.

We verdiepen ons in de cultuur van uw organisatie om de essentie van uw vraag helder te krijgen. Vervolgens kijken we of er een match is tussen uw vraag en de Professionals die bij ons in Mobiliteitsdienstverband zijn – of dit al hebben doorlopen en nu deel uit maken van ons alumni-netwerk. Voor hen doen we precies het omgekeerde van wat we voor u doen: we werven en selecteren voor hen de juiste baan in plaats van de juiste persoon.

Een goede match komt van twee kanten

Onze dienstverlening draait om deze wederkerigheid. De omvang en specialisatie van ons ons netwerk vergroten de kans op een juiste match. POSG is onderdeel van GrowWork Group (GWG), één van de grootste HR-dienstverleners in het publieke domein. Onze zusterbedrijven binnen GWG – GrowWork Healthcare, InterWork, JS Consultancy en Roler – zijn werkzaam in respectievelijk de sectoren zorg, woningcorporaties, overheid en onderwijs.

GWG heeft in totaal 170 mensen in vaste dienst, 1400 professionals werkzaam op tijdelijke projecten en 670 opdrachtgevers.

Het publieke domein als ecosysteem

Stel een Professional verlaat organisatie X, dan komen zijn of haar kennis en ervaring mogelijk van pas bij uw organisatie. De mensen die wij aanbieden hebben een bewezen staat van dienst in het publieke domein. En beschikken over de competenties die van belang zijn voor de functie(s) die u wilt laten vervullen.

Wij benaderen het publieke domein als een ecosysteem. Daarbinnen brengen wij verbindingen tot stand tussen mensen en organisaties. Zo brengen wij mensen verder.