Mobiliteitsoplossingen voor leden van de WENB/WWb

De situatie op de arbeidsmarkt verandert steeds sneller. Neem bijvoorbeeld de groeiende onbelans in vraag en aanbod en de disruptie ten gevolge van de (energie)transitie. Dit geeft ruimte om na te denken over vragen als:

“Sluiten mijn talenten en ontwikkelbehoeften nog voldoende aan bij de organisatie waar ik werkzaam ben?”
“Krijg ik nog genoeg energie van mijn werk of is het misschien tijd voor een persoonlijke energietransitie?”

Ben je werknemer of leidinggevende en HR-/mobiliteits-adviseur bij een organisatie die is aangesloten bij de WENB of de WWb? Dan vertellen we je graag meer over onze mobiliteitsoplossingen en Van Werk naar Werk-traject.

Het Mobiliteitsdiensterverband

Een Mobiliteitsdienstverband begint met contractovername, waardoor POSG formeel de nieuwe werkgever van een medewerker wordt. Tijdens een Mobiliteitsdienstverband slaan we samen met de medewerker de weg in naar een betekenisvolle loopbaanstap. Om dat doel te bereiken bevraagt, spiegelt, coacht en traint POSG. En zoeken we actief met mee naar nieuwe mogelijkheden, passend bij de persoonlijke en professionele doelen. Voor een betekenisvol vervolg van de loopbaan volgen medewerkers een Van Werk naar Werk-traject, waarin we vijf stappen doorlopen.

Bekijk de 5 stappen van het Mobiliteitsdienstverband

Succesvolle samenwerking

In de afgelopen jaren heeft POSG succesvol samengewerkt met onder meer Brabant Water, PWN, HVC, Evides, Waterbedrijf Groningen, DAR en ENGIE. Medewerkers die het Van Werk naar Werk-traject volgden stroomden uit naar bedrijven als Alliander, ECN, Stedin, Siemens, Avans Hogeschool, aan de Rijksoverheid gelieerde organisaties en diverse gemeenten.

“De reden waarom de keuze van de werknemer op POSG valt is omdat ze
een nieuw dienstverband willen aangaan en het gevoel krijgen dat er bij POSG echt
aandacht voor hen is. Ik zou POSG zeker aanbevelen.”
– Leidinggevende PWN

Meer informatie

Download vanuit de rechterkolom de brochure met meer informatie over de diensten die POSG aanbiedt aan organisaties die aangesloten zijn bij de WENB en de WWb. Of neem direct contact op met Kim Cortenbach, Senior Adviseur Mobiliteit, via kcortenbach@posg.nl of 06 295 161 04.