POSG brengt mensen verder

POSG biedt verschillende diensten aan om jou van Werk naar Werk te helpen. We hebben hierbij een sterke focus op jouw persoonlijke en professionele doelen zodat jij de regie over je loopbaan neemt.

Mobiliteitsdienstverband

Binnen het Mobiliteitsdienstverband verkennen we samen met jou de mogelijkheden die uiteindelijk zullen gaan leiden tot een betekenisvolle en duurzame loopbaanstap. Op de pagina Onze werkwijze, vertellen we je meer over de 5 stappen die we daarvoor doorlopen.

Onze werkwijze

Executive Career Coaching

Ons loopbaancoachingsprogramma, speciaal voor hoger management en bestuurders. Executive Career Coaching is erop gericht je professioneel nog zelfstandiger en breder inzetbaar te maken. Met als resultaat een grotere werkneembaarheid. Zodat je als manager of bestuurder weloverwogen en vol energie een nieuwe carrièrestap kunt zetten. Binnen of buiten de huidige organisatie. Hierdoor nemen je kennis en ervaring maatschappelijk gezien verder in waarde toe.

Executive Career Coaching

Specifieke toepassingen van onze dienstverlening

Mensen werkzaam bij een organisatie aangesloten bij de WENB of de WWb en mensen werkzaam bij het Rijk bieden wij een gespecialiseerd traject aan. Hiernaast biedt POSG professionals die hun kennis en vaardigheden in het onderwijs willen inzetten een speciaal programma aan.

WENB/WWb Rijksoverheid Werken in het Onderwijs