Samenwerking POSG en WENB/WWb met twee jaar verlengd

De samenwerkingsovereenkomst tussen de WENB/WWb en POSG aangaande duurzame loopbaanontwikkeling is weer verlengd met twee jaar. De WENB/WWb ontvangt positieve geluiden vanuit hun leden en is dan ook tevreden met de samenwerking.

De samenwerking met WENB/WWb is al geruime tijd succesvol en krijgt steeds meer gestalte. Binnen de diverse sectoren wordt de professionele wendbaarheid van werknemers als een steeds urgenter thema gezien. Met als resultaat meer ‘reuring’ op het gebied van (externe) arbeidsmobiliteit.

Succesvolle samenwerking

​In de afgelopen jaren heeft POSG samengewerkt met diverse werkgevers aangesloten bij de WENB/WWb. Medewerkers die het Van Werk naar Werk-traject volgden stroomden uit naar nieuwe gerenommeerde werkgevers in diverse sectoren zowel binnen de (semi-)overheid als profitsector.

“De reden waarom de keuze van de werknemer op POSG valt is omdat ze
een nieuw dienstverband willen aangaan en het gevoel krijgen dat er bij POSG echt
aandacht voor hen is. Ik zou POSG zeker aanbevelen.”
– Leidinggevende Engie

Het Mobiliteitsdiensterverband

Het Van Werk naar Werk-traject is onderdeel van een Mobiliteitsdienstverband. Het Mobiliteitsdienstverband begint met contractovername, waardoor POSG formeel de nieuwe werkgever van een medewerker wordt. Tijdens een Mobiliteitsdienstverband slaan we samen met de medewerker de weg in naar een betekenisvolle loopbaanstap. Om dat doel te bereiken bevraagt, spiegelt, coacht en traint POSG. En zoeken we actief met mee naar nieuwe mogelijkheden, passend bij de persoonlijke en professionele doelen.

Meer informatie​

Meer informatie over de samenwerking en de mogelijkheden voor WENB/WWb-leden vind je hier > Of neem direct contact op met de contactpersoon bij POSG, Kim Cortenbach, Senior Adviseur Mobiliteit, via kcortenbach@posg.nl of 06 295 161 04.