Expertisebijeenkomst geeft verheldering over de Wnra

Donderdag 22 november vond onze expertisebijeenkomst over de inwerkingtreding van de Wnra plaats. Het werd een geslaagde middag met veel positieve respons vanuit de deelnemers.

Mr. Jan Blanken van Capra Advocaten nam ons mee in wat er met de nieuwe wet verandert (en vooral ook wat niet). Droge stof? Niet volgens Blanken en hij wist het onderwerp dan ook op een vlotte en begrijpelijke manier presenteren. Ruimte was er ook voor voor vragen vanuit het publiek waarvan veelvuldig gebruik werd gemaakt.

Naast de uiteenzetting van Blanken interviewde Senior Adviseur Mobiliteit Kim Cortenbach Nicole van Driel, Mobiliteitsmanager bij BZK, over haar ervaring met het inzetten van het Mobiliteitsdienstverband van POSG; een goed instrumentarium voor het creëren van duurzaam loopbaanperspectief voor werknemers, ook na de inwerkingtreding van de Wnra. Zie voor een voorbeeld de videotestimonial onder dit bericht.

Benieuwd naar de inhoud van de presentatie en wat de Wnra voor u zal beteken? Of wilt u verder praten over het thema mobiliteit? Neem gerust contact op met Kim Cortenbach via 06 295 161 04 of kcortenbach@posg.nl.

Meer lezen over de Wnra? Bekijk onderstaande selectie:
Wnra: kansen voor werknemers en werkgevers
Wnra en duurzame inzetbaarheid >>

 

Berrie Kortman – “POSG begrijpt welk proces je ondergaat” from POSG on Vimeo.