Mobiliteit bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond

Werk je bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) en wil je weten wat POSG voor jou kan betekenen als het gaat om een Van Werk naar Werk traject? Wij vertellen je graag meer over onze mobiliteitsoplossingen.

Vrij van risico een nieuwe weg inslaan

Het Mobiliteitsdienstverband van POSG combineert een Van Werk naar Werk traject met een dienstverband bij POSG. Een ‘Mobiliteitsdienstverband’ zoals wij dat noemen. De VRR kan hiermee haar medewerkers de mogelijkheid bieden om in dienst te treden bij POSG en een nieuwe loopbaanstap te zetten. Vrij van risico, met waarborgen omkleed en met arbeidsvoorwaarden die identiek of gelijkwaardig zijn aan jouw huidige voorwaarden.

Perspectief

Binnen onze trajecten draait het maar om één ding: jou helpen een betekenisvolle loopbaanstap te zetten. Dit kan zijn in een nieuwe baan, als interim-professional of zelfstandig ondernemer. Om dat doel te bereiken bevraagt, spiegelt, coacht en traint POSG. En zoeken we actief met je mee naar nieuwe mogelijkheden, passend bij jouw persoonlijke en professionele doelen. Zodat je uiteindelijk de stap van Werk naar Werk zet.

Het Van Werk naar Werk-traject omvat een vijftal fases, bestaande uit een deel Loopbaancoaching en een deel Arbeidsmarktbewerking. Alles wordt hierbij toegespitst op jouw specifieke capaciteiten. Het traject bevat een veelvoud aan doelgerichte activiteiten en trainingen. En je ontmoet mensen die net als jij ook een loopbaanstap gaan zetten.

Bekijk de 5 stappen van het Mobiliteitsdienstverband

Berrie Kortman – “POSG begrijpt welk proces je ondergaat”