“Sterk in je werk”

Jouw loopbaan verdient aandacht, zeker nu. Laat de waan van de dag even achter je en ga in gesprek met een specialist van POSG.

POSG is de externe partij die de oriëntatie loopbaangesprekken voor ROCMN gaat uitvoeren. De essentie van de dienstverlening van POSG is duurzame loopbaanontwikkeling. POSG verbindt de doelstellingen van organisaties aan de persoonlijke en professionele doelen van mensen, ook als deze uiteenlopen. Mensen verder brengen is het vak en de passie van POSG.
Wat kun jij doen om sterker in je werk te staan? Het uitgangspunt is positieve gezondheid, waarin niet alleen je fysieke toestand telt, maar ook het welzijn dat je ervaart.

Wat voor inzichten geeft dit mij?

Als je nog niet zo hebt nagedacht over je loopbaan wil je misschien reflecteren over hoe je je huidige werk ervaart en welke elementen hierin je juist goed passen en welke minder. Of wil je eens sparren over welke ambitie jou drijft en welke carrièrestap bij jou interesses passen? Je kan ook het loopbaangesprek inzetten als jij je wilt oriënteren op welke rollen of functies juist bij jou passen.

Herken je een van bovenstaande vragen?!

POSG bied je hiervoor, namens ROC MN, één loopbaanoriëntatie (APK) gesprek aan. Je krijgt hiermee inzicht in je eigen loopbaan. We bieden je handvatten bij de verdere ontwikkeling hiervan.
Hiermee pak je dus zelf de regie. De ambitie van ROC Midden Nederland en POSG is om het werkplezier te verhogen door activiteiten en faciliteiten aan te bieden die gericht zijn op duurzame ontwikkeling en werkplezier

Voor meer informatie of aanmelden klik op onderstaande aanmeldknop.

Meld je aan voor jouw loopbaangesprek!