Week van de loopbaan!

POSG doet mee aan de WeekvandeLoopbaan van 18 – 22 september! Dit initiatief is opgezet vanuit de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals, het NOLOC. Hiermee geven we landelijk aandacht aan het belang van een “leven lang ontwikkelen” en alle vormen van (persoonlijke) begeleiding daarbij.

Ontwikkelingen in de maatschappij, de arbeidsmarkt en organisaties kunnen soms snel gaan. Onderwerpen van stikstof tot arbeidsmigratie en van cultuur- en generatiediversiteit tot AI, zijn de laatste tijd niet te missen. Voor veel organisaties en mensen merkbaar. Van bode tot burgemeester en van BOA tot bestuurder. Waar organisaties en banen veranderen, soms verdwijnen, ontstaan er ook weer nieuwe kansen in organisaties en bestaande beroepen. Soms zal AI een ondersteunende rol innemen en altijd spelen die basale vragen een rol: Wat wil ik? Wat kan ik? Wat vind ik belangrijk?

Wat betekenen ontwikkelingen voor jouw arbeidsmarktperspectief?
De ontwikkeling van jouw vaardigheden en kennis is belangrijk. In het kader van de “Week van de Loopbaan” doen wij jou het aanbod om een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze NOLOC-gecertificeerde coaches te hebben. Maar let op:  Vol = Vol!

Met onze ervaring en expertise werken wij al jaren samen met grote publieke maatschappelijke organisaties, die hun medewerkers onze loopbaanbegeleiding – een loopbaan-APK – aanbieden. Een loopbaancoach dient als klankbord en sparringpartner om een aantal belangrijke thema’s te bespreken én dit praktisch te vertalen naar werk en de arbeidsmarkt.

Heb je interesse, stuur dan een mail met je naam en e-mailadres naar secretariaat@posg.nl

De gesprekken zullen in de week van 18 tot en met 22 september plaatsvinden. Behoor je tot de genodigden, dan ontvang je hierover uiterlijk 8 september bericht.#loopbaanadvies #duurzameloopbaanontwikkeling