Vijf gemeenten in Zuid-Holland kiezen POSG voor Mobiliteitsdienstverbanden

POSG blijft ook de komende vier jaar Mobiliteitsdienstverbanden faciliteren voor de gemeenten Westland, Pijnacker-Nootdorp, Leidschendam-Voorburg en de werkorganisatie Duivenvoorde (gemeente Wassenaar en gemeente Voorschoten). Uit een aanbesteding die de genoemde gemeenten hadden uitgeschreven, is POSG samen met nog twee andere partijen geselecteerd.

POSG is marktleider op het gebied van arbeidsmobiliteit binnen de overheid, semi-overheid en nutsbedrijven. Met het Mobiliteitsdienstverband begeleidt POSG de medewerker bij het zetten van een nieuwe en duurzame loopbaanstap op vrijwillige basis en met behoud van waarborgen. Uitgangspunt is de transitie van baanzekerheid naar werkzekerheid. Het Mobiliteitsdienstverband houdt in dat de medewerker een arbeidsovereenkomst voor bepaalde periode aangaat bij POSG, op basis van gelijkwaardige arbeidsvoorwaarden waaronder voortzetting van het ABP-pensioen.

“Het is fijn dat we met deze gunning de prettige en langdurige samenwerking met deze vijf gemeenten kunnen voortzetten”, aldus Ed van Gelderen, Adviseur Mobiliteit bij POSG in Zuid-Holland. “Onze dienstverlening voor deze gemeenten gaat overigens verder dan enkel het faciliteren van Mobiliteitsdienstverbanden. Ook bij andere vraagstukken rondom mobiliteit en loopbaancoaching van medewerkers bieden wij maximale ondersteuning.”

Meer weten?

Voor meer informatie neemt u contact op met Ed van Gelderen, Adviseur Mobiliteit bij POSG via 06 226 206 26 of
per e-mail via evangelderen@posg.nl >>