Testimonial: Mirjam Smit

Aan het woord: Mirjam Smit over haar ervaring met het Mobiliteitsdienstverband van POSG.

“Bij POSG voelde ik me weer
gehoord én gewaardeerd”

“Het sloop erin. Langzaamaan verloor ik mijn enthousiasme en betrokkenheid voor mijn werk als bestuursassistent bij de gemeente Venray. Ik werkte daar al 26 jaar in verschillende functies. Altijd met veel plezier en passie. Maar nu merkte ik dat de koek op was. Dat gevoel was nieuw voor mij. Ik miste de uitdaging en kon mijn kwaliteiten en ervaring niet meer maximaal inzetten. Het leidde zelfs tot gezondheidsproblemen.

Dat was een wake-up call. Er moest iets gebeuren. Ik ging me afvragen wat ik wilde met mijn werkzame bestaan. Ik sprong altijd op een rijdende trein en greep functies die voorbij kwamen direct aan. Zonder me af te vragen of ík daar gelukkig van werd. Via oud-collega’s had ik gehoord over POSG en wat het hen gebracht had. Ik kaartte de optie aan bij mijn werkgever, die al met POSG bleek samen te werken, en ze stonden positief tegenover een overstap.

Bij POSG voelde ik me voor het eerst sinds lange tijd weer  gehoord én gewaardeerd. Door coachingsgesprekken, modules en intervisies met andere professionals, heb ik veel over mezelf geleerd. Ik kreeg de rust en ruimte bij POSG om te ontdekken wat ik wilde en waar ik goed in ben. Ik kreeg m’n zelfvertrouwen terug, want dat was ik door de situatie kwijtgeraakt.

Tegelijkertijd met de start bij POSG, vond ik een tijdelijke opdracht bij de gemeente Leudal waar ik nu gedetacheerd ben. En daarnaast ben ik voor mezelf begonnen! De combinatie van een baan in loondienst en mijn eigen bedrijf werd ineens reëel en haalbaar. De combinatie van werken voor een baas en een eigen bedrijf past me prima. Ik weet wat ik wil en durf keuzes te maken. Dat voelt heerlijk!”

Mobiliteitsdienstverband

Het Mobiliteitsdienstverband biedt je de zekerheid van een dienstverband. En de ruimte om te ontdekken welke richting het meest kansrijk en interessant voor jou is. Dit alles met waarborgen omkleed. En onder arbeidsvoorwaarden die identiek of gelijkwaardig zijn aan die van je voormalige werkgever, inclusief ABP-pensioenopbouw. Meer weten over het Mobiliteitsdienstverband en jouw mogelijkheden? Lees verder >