POSG op de Dijkwerkersdag

Dinsdag 23 mei vertegenwoordigen Daniëll van Norden en Margot van Opstal POSG op de Dijkwerkersdag 2017. Met meer dan 600 aanmeldingen stond de Mediaplaza vol met Dijkwerkers, studenten, het bedrijfsleven, waterschappen en Rijkswaterstaat.

Daniëll van Norden, Trainer en Coach van POSG, verzorgde een APK voor je Linkedin-profiel. Margot van Opstal, vanuit POSG Projectleider voor de Rijksoverheid, gaf informatie over wat POSG betekent voor je loopbaan. Dit in het kader van het thema van de dag: “Dromen, durven, doen!”.

APK-keuring LinkedIn

Veel mensen wisten Daniëll van Norden te vinden voor een APK-keuring van hun LinkedIn-profiel. Hiervoor werd gebruik gemaakt van een groot table-top scherm. Met een paar eenvoudige aanpassingen, is het LinkedIn-profiel al te professionaliseren. Zo waren veel bezoekers verbaasd over het gemak dat een gepersonaliseerde achtergrondfoto is toe te voegen.

Dijkwerkersdag twee mannen

Felix Tjebbes, Adviseur Communicatie Hoogwaterbeschermingsprogramma en Daniëll van Norden, Trainer en Coach POSG

Waardevolle bijdrage

POSG heeft met haar aanwezigheid een waardevolle bijdrage geleverd aan de vier pijlers van het Hoogwaterbeschermingsprogramma: innovatie, inspiratie, verbindingen leggen en tools voor samenwerking.

Meer weten over POSG?

Neem contact op met Margot van Opstal via 06 113 230 65 of mvanopstal@posg.nl.