POSG en WENB/WWb sluiten sectorale samenwerkingsovereenkomst

POSG, marktleider op het gebied van arbeidsmobiliteit, heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met de WENB (de werkgeversvereniging voor de energie-, kabel & telecom- en de afval- & milieubedrijven) en de WWb (de werkgeversvereniging voor de waterbedrijven).

Het betreft een overeenkomst voor het faciliteren van Mobiliteitsdienstverbanden voor aangesloten leden van de WENB en de WWb. Met deze overeenkomst bieden de WENB en de WWb hun leden een structurele mobiliteitsoplossing tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Met het Mobiliteitsdienstverband begeleidt POSG als werkgever professionals bij het zetten van een nieuwe en duurzame loopbaanstap met behoud van waarborgen. Uitgangspunt is de transitie van baanzekerheid naar werkzekerheid te realiseren. Het Mobiliteitsdienstverband houdt in dat de medewerker een arbeidsovereenkomst voor bepaalde periode aangaat bij POSG, op basis van gelijkwaardige arbeidsvoorwaarden waaronder voortzetting van het ABP-pensioen.

Reinier Rutjens, directeur van de WENB en secretaris van de WWb is dan ook enthousiast over de samenwerkingsovereenkomst: “POSG is een betrouwbare partij met jarenlange ervaring in onze sectoren. De dienstverlening en de kwaliteit die zij bieden sluit goed aan bij de behoefte van onze leden. Wij hebben er vertrouwen in dat wij samen met POSG onze leden optimaal kunnen ondersteunen bij het bieden van een passende oplossing voor mobiliteitsvraagstukken.”

Meer weten?
Voor meer informatie neemt u contact op met Kim Cortenbach, Adviseur Mobiliteit bij POSG via 06 295 161 04 of per e-mail via kcortenbach@posg.nl >>