POSG en provincie Gelderland organiseren expertisebijeenkomst over duurzame inzetbaarheid

In samenwerking met de provincie Gelderland organiseert POSG op dinsdag 26 juni de bijeenkomst Sturen op duurzame inzetbaarheid. De hoofdspreker is bijzonder hoogleraar vitaliteitsmanagement Tinka van Vuuren. Het decor is het volledig vernieuwde en onlangs heropende Huis der Provincie in Arnhem. Bezoekers hebben de mogelijkheid om vooraf een rondleiding te krijgen door het gebouw.

Tinka van Vuuren is als Bijzonder hoogleraar Vitaliteitsmanagement verbonden aan de Open Universiteit Nederland en werkt als Senior Consultant bij Loyalis Kennis & Consult, onderdeel van APG. Zij adviseert werkgevers over personeelsbeleid in de overheids- en onderwijssector en in de zorg en de bouw. Tijdens deze expertisebijeenkomst geeft van Vuuren een helder begrip van duurzame inzetbaarheid. Dit doet zij onder andere door de bezoekers mee te nemen in de bouwstenen van duurzame inzetbaarheid: Vitaliteit, Employability en Werkvermogen. Ook geeft zij inzicht in verschillende effectieve HR-maatregelen die gericht zijn op het creëren van duurzaam inzetbare werknemers.

Huis der Provincie
Het provinciehuis van Gelderland (Huis der Provincie) werd in september 2017 heropend na een grondige uitbreiding en verduurzaming. Bezoekers kunnen zich naast de expertisebijeenkomst apart aanmelden voor een rondleiding door het bijzondere gebouw.


Programma en aanmelden
Voor het volledige programma en aanmelden gaat u naar de agenda >