Het jaar van veerkracht en wendbaarheid

Een bewogen jaar. Met enorme snelheid gierden we het nieuwe jaar in. Op weg naar ongekende economische hoogten. Daar werd bruut mee afgerekend in het vroege voorjaar. Na de verwondering, teleurstelling en de weerstand kwamen de veerkracht en de wendbaarheid. Het terug gaan naar de essentie. De noodzakelijke reflectie en het omarmen wat leven en werken samen brengt. Met prachtige resultaten als gevolg. Zo hebben we bij POSG onze creativiteit en daadkracht gebruikt om onze professionals en klanten te bedienen.

Veerkracht
De veerkracht die we hebben ervaren bij onze professionals en klanten was enorm. In eerste instantie een aarzeling, maar al snel vertaalde de  nieuwe werkelijkheid zich in actie. Zo werd het mogelijk en zelfs meer dan gebruikelijk om na te denken over een volgende loopbaanstap. Velen hebben juist ook in het afgelopen jaar de afweging tussen waar wil ik voor leven en waar wil ik van leven gemaakt. Dit resulteerde in duurzame loopbaanstappen door juist deze tijd te nemen om de eigen werkneembaarheid te vergroten.

Wendbaarheid
De wenbaarheid waar deze veerkracht en werkneembaarheid toe leidde was concreet nieuw werk. Het grote aanpassingsvermogen, investeringen in digitaal handelen en de noodzaak het werk door te laten gaan maakte dat er veel nieuwe mogelijkheden ontstonden om de loopbaan duurzaam te vervolgen. Daarom kijken wij met trots terug op afgelopen jaar en geeft het ons vertrouwen om ook in 2021 weer de belofte van mensen verder brengen op een goede manier gestand te doen.

Namens POSG wens ik u fijne feestdagen en een energiek 2021!

Jan-Willem Kok
Directeur POSG

 

Meer over het Mobiliteitsdienstverband van POSG >