Geslaagde expertisebijeenkomst ‘Senioriteit als kritische succesfactor’

Een geslaagde expertisebijeenkomst op het bestuurscentrum van de gemeente ‘s-Hertogenbosch afgelopen donderdag 21 maart.  Mevrouw Prof. Dr. Beatrice van der Heijden (Hoogleraar Strategisch Personeelsmanagement aan de Radboud Universiteit) nam ons op energieke en gepassioneerde wijze mee in de wereld van vak-senioriteit, taakvolwassenheid en levenservaring. Sernior Consultant Johan Kok, in het bezit van de “zwarte band loopbaancoaching”, bracht hierbij de  meerwaarde van de aanpak van POSG op heldere wijze naar voren.

De reacties uit de zaal toonden duidelijk aan dat het onderwerp leeft. In de zaal ontstonden meerdere gesprekken en gezonde discussies die voer gaven voor een verder gesprek of zelfs nader onderzoek.

Wij danken de gemeente ‘s-Hertogenbosch voor de gastvrijheid en fijne samenwerking en uiteraard Beatrice van der Heijden voor haar waardevolle presentatie.

Videoverslag

Binnenkort volgt er een videoverslag van de bijeenkomst, inclusief interviews met de betrokkenen. Volg POSG op LinkedIn om dit bericht niet te missen.

Expertisebijeenkomsten POSG

Deze bijeenkomst is deel van een serie bijeenkomsten met als centraal thema’s duurzame loopbaanontwikkeling en arbeidsmobiliteit. Eerdere bijeenkomsten zijn onder meer Sturen op duurzame inzetbaarheid, De kunst van het leren, Ondernemende werknemers creëren, Generatiemanagement en Remotie; taboe of kans? Bekijk de agenda voor alle geplande bijeenkomsten en laat uw gegevens bij ons achter om periodiek op de hoogte te worden gehouden van nieuwe data.

Terug naar het nieuwsoverzicht >