Gerard de Baaij: “Niet zomaar een riedeltje, maar intensief proces waarin je bewuster je werkneembaarheid vergroot”

Gerard de Baaij eindigde zijn traject bij POSG vorig jaar met een succesvolle loopbaanstap. Hij schreef een pakkend stuk over hoe hij het Mobiliteitsdienstverband heeft ervaren.

“Hoe zeg je dat? Als letters P,O,S,G of, zoals ik laatst hoorde POS,G of is het wellicht POSG? Ik gebruik altijd de letter variant zonder eigenlijk precies te weten waar de letters voor staan.

Ik ben inmiddels ruim een half jaar onder de vleugels van POSG en heb inmiddels wel een goed idee van de betekenis van de letters: Positiviteit, Optimistisch, Succesvol en Ga ervoor. Of de G van geslaagd! Of de G van Gefeliciteerd. Of de G van Gelukt. Want, hoera, hoera, met de hulp van POSG is het mij gelukt. Ik heb een nieuwe baan. Die baan die mij past. Niet die baan om weer aan het werk te kunnen, maar die baan die betekenisvol is en die mij weer op ‘aan’ zet.

Het gehele programma van POSG, de coaching en de intervisies van ‘onze’ groep hebben mij enorm geholpen. Om de juiste taal te vinden, de juiste houding en die keuzes te kunnen maken die mij werkelijk verder brachten. Het is niet zomaar een riedeltje van trucjes en lesjes geweest, maar een intensief proces waarin je bij jezelf te raden moet gaan en bewuster je werkneembaarheid vergroot. Dat bracht mij tot succes. Het is me met die ondersteuning en professionaliteit van POSG gelukt om daar te komen en zo mijn droombaan te vinden. Ik wil alle mensen van POSG hiervoor hartelijk bedanken. Ik weet dat iedereen daar een rol in heeft. Hoe groot of klein deze dan ook was, het mij heeft echt enorm geholpen.

Hartelijk dank aan jullie allemaal.”

Mobiliteitsdienstverband

Het Mobiliteitsdienstverband biedt je de zekerheid van een dienstverband. En de ruimte om te ontdekken welke richting het meest kansrijk en interessant voor jou is. Dit alles met waarborgen omkleed. En onder arbeidsvoorwaarden die identiek of gelijkwaardig zijn aan die van je voormalige werkgever, inclusief ABP-pensioenopbouw. Meer weten over het Mobiliteitsdienstverband en jouw mogelijkheden? Lees verder >