Daniëll van Norden behaalt recertificering Register Loopbaancoach!

POSG werkt al jaren met ervaren en gecertificeerde loopbaancoaches. Een certificering ontvang je niet voor het leven, maar je bekwaamheid als coach wordt periodiek opnieuw getoetst. Wij zijn blij te mogen melden dat onze loopbaancoach Daniëll van Norden zijn certificering in het Register Loopbaancoach opnieuw heeft behaald!

Daniëll: “Loopbaanbegeleiding is een vak! Ik ben dan ook trots op mijn succesvolle re-certificering in het Noloc Register Loopbaancoach. Eerlijk gezegd voelt het ‘gewoon goed’ dat ik mijn vakbekwaamheid met positieve toetsing weer heb doorlopen.

Inmiddels ben ik ruim acht jaar actief als senior loopbaancoach en trainer bij POSG. Hier werken we als team met regelmatig onderlinge intervisie en toetsen we elkaar op onze aanpak en insteek. Ik werk samen met mensen in het verder brengen van mensen! Diezelfde mensen geven mij regelmatig terug hoe dankbaar ze zijn met mij als coach en dat zij naast duurzame stappen in hun loopbaan, ontwikkelingen hebben doorgemaakt, waar zij de rest van hun leven profijt van hebben. Dat voelt nog beter!

Naast hét certificaat van vakbekwaamheid telt bovenal de persoonlijke referentie van mijn coachees. Ik werk namelijk met mensen. Ik vind dat een ‘goede’ coach of trainer dat niet vergeet.”

Benieuwd wat Daniëll en POSG voor jouw loopbaan kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of bekijk hier al onze diensten >