POSG brengt mensen verder

De kern van onze dienstverlening is het Mobiliteitsdienstverband. Dit betekent dat alles wat wij doen draait om één ding: jou helpen een betekenisvolle loopbaanstap te zetten. Dit kan zijn in een nieuwe baan, als interim-professional of zelfstandig ondernemer.

Om dat doel te bereiken bevraagt, spiegelt, coacht en traint POSG. En zoeken we actief met je mee naar nieuwe mogelijkheden, passend bij jouw persoonlijke en professionele doelen. Zodat je uiteindelijk de stap van Werk naar Werk zet.

Zekerheid en perspectief

Het Mobiliteitsdienstverband biedt je de zekerheid van een dienstverband. En de ruimte om te ontdekken welke richting het meest kansrijk en interessant voor jou is. Dit alles met waarborgen omkleed. En onder arbeidsvoorwaarden die identiek of gelijkwaardig zijn aan die van je voormalige werkgever, inclusief ABP-pensioenopbouw.

Bekijk de 5 stappen van het Mobiliteitsdienstverband

Doelgroepen

POSG biedt het Mobiliteitsdienstverband aan voor verschillende doelgroepen. Allen hebben een programma dat bestaat uit een aantal stappen. Klik op de relevante doelgroep om te zien hoe het stappenplan eruitziet.

Professionals in het publieke domein>
Hoger Management, Bestuurders en Politiek Ambtsdragers >
Docenten in spé >
Ondernemers in spé >