Lydia van der Poel

Senior Managing Consultant

Regio’s: Zuid-Holland, Zeeland
Contactgegevens: lvanderpoel@posg.nl | 06 534 054 35 | LinkedIn >

“Na mijn psychologie studie heb ik me gespecialiseerd in het vakgebied van personeel en organisatie.
In-, door- en uitstroom advisering vormt de rode draad in mijn loopbaan. Ik heb ruime ervaring opgedaan in assessment en executive search van specialisten, managers, bestuurders en toezichthouders.

Nu werk ik bij POSG en houd ik me volledig bezig met loopbaan coaching van managers en bestuurders in het publieke domein. Ik ken deze sector goed, wat ook noodzakelijk is, om mensen gericht te kunnen adviseren. In de loop der jaren heb ik een groot netwerk opgebouwd, dat ik ruimhartig beschikbaar stel voor mijn kandidaten. Voor de rol van loopbaancoach ben ik NOLOC gecertificeerd. Ik ben bekend met contractovernames, de APPA regeling, outplacement en andere loopbaanvragen.

Professionals zeggen dat ik rust en scherpte breng, de goede vragen stel, reflecteer en nuttige feedback geef. Mijn stijl kenmerkt zich door een mix van mensgerichtheid en zakelijkheid. En niet onbelangrijk: bijna altijd (90%) leidt dit proces tot een nieuwe, duurzame loopbaan stap.”

Wat drijft mij?

“‘Mens en werk’ vat goed samen wat mij drijft in mijn loopbaan. Werk leidt tot brood op de plank, financiële onafhankelijkheid en daarmee vrijheid. Werk dat bij je past geeft voldoening en plezier. Je komt in andere bubbels. Je wordt uitgedaagd. Je ontwikkelt jezelf. Kortom werk kan veel bieden. En mensen hebben veel potentie, is mijn overtuiging.

Maar ik realiseer mij ook dat ik hier een rooskleuring beeld schets. Want op het werk kan het schuren, botsen of vastlopen, dat zie ik ook vaak gebeuren. Ik vind het mooi om mensen en organisaties daarin verder te brengen.”

Kom in contact met Lydia Volledig cv op LinkedIn Meer over Executive Career Coaching

Terug naar het team >