Team Hoger Management & Bestuur

Het enthousiaste team Hoger Management & Bestuur kenmerkt zich door een resultaatgerichte aanpak. Het team bestaat uit ervaren senior loopbaanadviseurs. Allen zijn gecertificeerde Register Loopbaanprofessionals. Als geen ander kennen zij de doelgroep van (politiek) bestuurders en managers. Ze hebben ruime professionele en levenservaring met uiteenlopende achtergronden, variërend van consultancy, management tot executive search. De arbeidsmarkt heeft voor hen geen geheimen, hun netwerk is de (semi-) publieke sector.

Aandacht, creativiteit en daadkracht, kenmerken onze aanpak. We zijn trots op ons slagingspercentage, dat rond de 90% ligt >.

Hieronder maak je kennis met het team achter Executive Career Coaching.

Lydia van der Poel

Senior Managing Consultant

Expertises: Loopbaanbegeleiding, Outplacement, Re-integratie, Loopbaanontwikkeling

“Als NOLOC gecertificeerde Loopbaanadviseur/Psycholoog begeleid ik, met plezier en succes, managers en bestuurders binnen de publieke sector in hun loopbaan.”

Meer over Lydia

Johan Kok

Senior Managing Consultant

Regio’s: Groningen, Friesland, Overijsel, Drenthe, Flevoland

“Als senior Loopbaanadviseur voor Managers & Bestuurders breng ik mensen écht verder! In Overheid, Bestuur & Non Profit.”

Meer over Johan

Saskia de Rie

Senior Managing Consultant

Regio’s: Noord-Holland, Utrecht

“Ik ben een betrokken en resultaatgerichte adviseur en coach. De basis hiervoor vormt naast mijn studie Psychologie, brede kennis en ervaring. Onder andere met werving & selectie, interim management, outplacement, loopbaanbegeleiding en managementcoaching.”

Meer over Saskia

Dorris Spaans

Senior Managing Consultant

Regio’s: Noord-Brabant, Gelderland, Limburg

“De persoonlijke groei en werkneembaarheid van mensen duurzaam ontwikkelen om zo, zowel voor hen als voor organisaties kansen én oplossingen op het gebied van loopbaanmobiliteit te creëren” doe ik met veel plezier en energie. Mijn aanpak hierbij kenmerkt zich door zakelijkheid, professionaliteit en met gevoel voor de mens.”

Meer over Dorris