Johan Kok

Senior Managing Consultant

Regio’s: Groningen, Friesland, Overijsel, Drenthe, Flevoland
Contactgegevens: jakok@posg.nl | 06 115 173 04 | LinkedIn >

“Ik werk met Hoger Management en Bestuurders. Met mijn gevarieerde kennis en ervaring opgedaan in de Levensmiddelentechnologie, Gezondheidszorg, HRM-breed bij diverse Overheden, Loopbaankunde én het Leven, help ik mijn klanten. Er ontstaan Inzicht, Beweging, Oplossingen én Resultaten. Juist wanneer het spannend is of waar nieuwe (loopbaan)perspectieven echt nodig zijn.

Mijn klanten typeren mij als energiek en rustig, sensitief en doortastend praktisch.”

Wat drijft mij?

“Wat voor jou zo logisch en normaal is, al die ervaring en kennis in je hoofd, dát te benoemen en (opnieuw) bewust in te zetten. Dat wordt vaak vergeten want “dat weet en snapt toch iedereen”?! Dus niet. Je komt minder uit de verf of erger, er ontstaat gedoe. Harder werken helpt al lang niet meer en eigenlijk voelde je dat al langer. Je doet de ander en vooral jezelf ermee tekort. Dit kom ik vaak tegen.

Dan is het zaak ook dáár samen met de klant aandacht aan te geven. Die rijke ervaring met een mooie persoonlijke en professionele woordenmix opnieuw te benoemen. Weer zichtbaar worden, je plek en stevigheid hervinden. Dat is ook mijn kracht: ik maak mensen (opnieuw) bewust van hun (tijdelijk verborgen) talenten en kwaliteiten. Het leidt tot beweging, focus en betekenisvol mooi werk!

Ik werk gefocust met aandacht, creativiteit en daadkracht. Hiermee mensen in beweging brengen is heerlijk. Dat geeft ruimte, perspectief en nieuwe energie. De kracht van senioriteit.”

Kom in contact met Johan Volledig cv op LinkedIn Meer over Executive Career Coaching

Terug naar het team >