Werk je bij de Gemeente ’s-Hertogenbosch en wil je weten wat POSG voor jou kan betekenen als het gaat om een Van Werk naar Werk traject? Of ben je leidinggevende of HR-/mobiliteitsadviseur?
Wij vertellen je graag meer over onze mobiliteitsoplossingen.

De kern van onze dienstverlening is het Mobiliteitsdienstverband. Dit betekent dat alles wat wij doen draait om één ding: jou of jouw medewerkers helpen een betekenisvolle loopbaanstap te zetten. Dit kan zijn in een nieuwe baan, als interim-professional of zelfstandig ondernemer.

Om dat doel te bereiken bevraagt, spiegelt, coacht en traint POSG. En zoeken we actief met je mee naar nieuwe mogelijkheden, passend bij jouw persoonlijke en professionele doelen. Zodat je uiteindelijk de stap van Werk naar Werk zet

Het Mobiliteitsdienstverband biedt je de zekerheid van een dienstverband. En de ruimte om te ontdekken welke richting het meest kansrijk en interessant voor jou is. Dit alles met waarborgen omkleed. En onder arbeidsvoorwaarden die identiek of gelijkwaardig zijn aan die van je voormalige werkgever, inclusief ABP-pensioenopbouw.

We vertellen je graag meer en altijd in een persoonlijk gesprek zodat je je goed kunt oriënteren en een keuze kunt maken die écht bij je past. We nodigen je dan ook van harte uit op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch.