Webinar: Veerkracht of Opbranden? Hoe we sterker verdergaan

Webinar |  11.00 uur – 11.30 uur | Meld u onderaan de pagina kosteloos aan

Het aantal werknemers met burnout-klachten neemt nog steeds toe. Er wordt steeds meer gevraagd van medewerkers in de samenleving die zich razendsnel ontwikkelt wat een groot beroep doet op onze veerkracht. Wat zijn de belangrijkste oorzaken van de burnout-klachten en wat kun je als werknemer en werkgever doen om de kans op een burnout te verminderen en je veerkracht juist te vergroten? 

Deze vragen zijn des te actueler in deze bizarre tijden waarin de veranderingen enorm en ingrijpend zijn. Thuiswerken en social distancing zijn voor ons (deels) nieuwe termen die veel van ons vragen. Hoe zorgen we dat ook mentaal fit en niet burn-out uit deze periode komen? Voor onszelf, je werkgever en de maatschappij. In dit webinar gaat Arjan van Dam vanuit een wetenschappelijk oogpunt in op bovenstaande vragen.

Arjan van Dam
Arbeid- en Organisatiepsycholoog/Trainer en schrijver van het boek ‘De kunst van het falen’. Hij sprak eerder op onze bijeenkomst ‘De kunst van het leren’. Deze bijeenkomst staat nogmaals gepland op 24 september 2020.

Aanmelden
Dit webinar start op donderdag 27 maart om 11.00 uur. U kunt zich hieronder kosteloos aanmelden. Circa een half uur voor aanvang ontvangt u een link die naar het webinar leidt. U hoeft geen software te installeren.


Nu aanmelden

Webinar: Opbranden of Veerkracht? Hoe we sterker verdergaan

  • Vul uw correcte e-mailadres in. Dit e-mailadres gebruiken wij om u een aanmeldbevestiging te sturen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.