Veerkracht en wendbaarheid; word de beste versie van jezelf!

Interactief webinar van POSG in samenwerking met Richard de Hoop
Donderdag 26 november 2020 | 13.30 uur – 15.30 uur | Meld je onderaan deze pagina kosteloos aan

Een loopbaanstap kan een langgekoesterde wens zijn of ingegeven door externe omstandigheden. In beide situaties zijn veerkracht en wendbaarheid noodzakelijk om daadwerkelijk stappen te kunnen zetten en de regie te pakken. Op donderdag 26 november organiseert POSG in samenwerking met Richard de Hoop een interactief en energiek webinar over veerkracht en wendbaarheid.

Veerkracht

Veerkracht heb je nodig om om te gaan met veranderingen en stress. Als je na jaren je loopbaan een andere  wending geeft, dan is het logisch dat je je jezelf wilt herpakken. Je zult moeten omgaan met de situatie en zekerheden los durven laten. Dat kost tijd en heeft veel aandacht nodig.

“Veerkracht is de airbag bij tegenslag
en de turbo voor jouw persoonlijke ontwikkeling”

 

Beste versie van jezelf

Richard de Hoop spreekt op bijeenkomsten en evenementen al jarenlang over de thema’s veerkracht en wendbaarheid. Uit eigen ervaring weet hij wat veerkracht is. Vijf jaar geleden overleed zijn 20-jarige dochter tijdens een ernstig auto-ongeluk. Zijn vrouw, die ook in de auto zat, overleeft het, maar raakt ernstig gewond. “Wat er ook gebeurt, je kunt het aan.”, weet Richard. “Je moet alleen wel echt zelf stappen zetten.”

De werkelijkheid kun je niet veranderen, wél de manier waarop je ermee omgaat. “Je hebt twee keuzes: of je verlamt en verstart of je kiest ervoor om in beweging te komen”, zegt Richard. “Door je open en kwetsbaar op te stellen, goed voor jezelf te zorgen en in oplossingen te denken, word je veerkrachtig en kun je de beste versie van jezelf worden. Je wordt betekenisvoller voor jezelf en je omgeving. Een heftige gebeurtenis wordt zo een litteken met mooie hechtingen.”

Interview in Binnenlands Bestuur. Klik voor vergroting.

 

 

Webinar

Tijdens dit interactieve webinar vertelt Richard op energieke en enthousiaste wijze hoe jij jouw veerkracht kunt ontwikkelen en  wendbaarder kunt worden. Dat doet hij door onder andere door zijn eigen ervaringen te delen. Tijdens de webinar is er veel ruimte voor vragen vanuit de deelnemers en kun je met praktische oefeningen direct aan de slag.

Datum: donderdag 26 november.
Tijd: 13.30 uur – 15.30 uur
Aanmelden: via aanmeldknop onderaan deze pagina

Bekijk welke LinkedIn-leden deze webinar bijwonen en nodig jouw connecties uit op de LinkedIn-evenementpagina >

Over Richard de Hoop

Succesvol samenwerken, omgaan met verandering, veerkracht ontwikkelen om futureproof te worden? Richard de Hoop weet je als geen ander mee te nemen tijdens zijn interactieve presentaties. Hij is één van de meeste gevraagde sprekers in Nederland en Duitsland.

Aanmelden

Deelname aan dit webinar is kosteloos. Let op: er is beperkt plek.


Nu aanmelden