Strategie met ballen | Inspireer jouw medewerkers het beste uit zichzelf te halen

Webinar | Donderdag 18 maart 2021 | 10.00 uur – 12.00 uur | Meld je onderaan deze pagina kosteloos aan

Vitaliteit van medewerkers staat steeds hoger op de agenda van organisaties. Er is aandacht voor de medewerkers. Staan zij in hun kracht? Past de functie of organisatie nog wel? En hoe kun jij ze als leidinggevende, mobiliteitsadviseur of HR-medewerker verder begeleiden naar een volgende stap?

Strategie met ballen hanteert een strategische benadering die resulteert in een route naar een meer dan gewenste nieuwe rol of baan. Hetzij binnen de huidige organisatie dan wel extern. Binnen de Strategie met ballen wordt een breed perspectief aangehouden wat zorgt voor meer alternatieven en dus meer beweging.

Tijdens dit webinar neemt gastspreker Theo Thomas je stapsgewijs mee in deze doeltreffende strategie. Na dit webinar ben je beter in staat jouw medewerkers te inspireren het beste uit zichzelf te halen, met als resultaat dat zij duurzaam aanspeelbaar blijven op de arbeidsmarkt.

Theo Thomas

Soms hoor je iets waarvan je denkt: ‘Had ik dat maar eerder gehoord’. Verhalen die je inspireren, teksten die je prikkelen, stof tot nadenken. Anekdotes om te lachen, voorbeelden die je verrassen. Theo Thomas is een ondernemer, een inspirator en een verteller. Een man met een verhaal. Een verhaal over mensen, het leven, ondernemen en strategie. Vol humor, inzicht en stof tot nadenken. En altijd net even anders.

De Webinar ‘Strategie met ballen’ is vermakelijk, prikkelend en inspirerend. Je krijgt inzicht in de methode, wat strategie is en wat je er aan hebt. Het gaat over bestemmingen, routes en reizen. Over ‘de weg kwijt zijn’, koers bepalen en alternatieve paden. Een verhaal over ‘Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft’. Een webinar die vooral gaat over keuzes maken. Want strategie is een wijze om te kiezen uit alternatieven. Mensen die nadenken over hun doelen, bestemming en route zullen dit webinar met plezier beleven. Anderen zullen hier na dit webinar intensiever mee bezig gaan.

Aanmelden

Deelname aan deze webinar is kosteloos. Wel is er beperkt plek, wacht dus niet te lang met aanmelden.


Nu aanmelden