Remotie; taboe of kans?

Remotie kan een heikel onderwerp zijn. Zowel voor werkgever als werknemer. Want hoe pak je dat aan? En wanneer kaart je het aan? Of nu de werkgever er op inzet, of dat een werknemer er vrijwillig voor kiest, het is vaak een complex proces waarin emoties een rol spelen.

Nu ouderen steeds langer in het arbeidsproces betrokken blijven, zult u als HR- of mobiliteitsprofessional steeds vaker te maken krijgen met dit thema. Heeft u al beleid ontwikkeld voor duurzame inzetbaarheid en nagedacht over de randvoorwaarden?

Tijdens onze expertisebijeenkomst op 5 oktober reiken wij u sleutels aan om een dergelijk proces te objectiveren en structuur te geven. Deze bijeenkomst wordt speciaal georganiseerd voor HR- en Mobiliteitsprofessionals en leidinggevenden binnen het Rijk. Dit in het kader van de intensieve samenwerking met de sector Rijk op het gebied van duurzame inzetbaarheid, o.a. door de faciliteit van Contractovername in te zetten.

Komt u ook? Meld u onderaan deze pagina aan!

Tanja Verheyen

Gespreksleiding is deze middag in handen van Tanja Verheyen, onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel (België) en houder van de VUB-onderzoeksleerstoel over carrièrewendingen. Zij finaliseert een doctoraat over demotie. Samen met haar partner, Bob Vermeir, schreef ze het boek: Remotie. Een stap terug is een stap vooruit. Deze middag benadert zij het thema remotie zowel vanuit een werkgevers- als een werknemersstandpunt en gaat op zoek hoe beide partijen beter met remotie kunnen omgaan en het bespreekbaar kunnen maken.

 

Praktische informatie

Deze middag bent u vanaf 13.00 uur welkom. Het programma begint om 13.30 uur. We sluiten rond 16.30 uur af met een borrel.

De bijeenkomst vindt plaats in New Babylon te Den Haag, waar ook het kantoor van POSG is gevestigd:
Anna van Buerenplein 49
2595 DA DEN HAAG

Aanmelden

Relaties van POSG kunnen zich kosteloos voor deze bijeenkomst aanmelden via de knop ‘Nu aanmelden’ onderaan deze pagina. Let op: het aantal plaatsen is beperkt!

Mocht u nog vragen hebben over deze bijeenkomst, dan kunt u contact opnemen met Margot van Opstal – van Hoijdonck, Projectleider Contractovername voor sector Rijk bij POSG via  06 113 230 65 of per e-mail via mvanopstal@posg.nl.

Voor praktische informatie kunt u contact opnemen met Yara de Craen van het Secretariaat Mobiliteitsadvies via secretariaat@posg.nl of telefonisch via
088 330 20 00.

Wij ontmoeten u graag!


Nu aanmelden