Reconnect

De kracht van jouw team in een hybride werkomgeving

Met gastspreker Richard de Hoop
Donderdag 18 november 2021 | 14.00 – 17.00 uur |  Meld je onderaan deze pagina aan

Wel aangemeld, maar geen linkje per mail ontvangen? De link naar de webinar vind je hier terug >

Op afstand werken werkt en heeft voordelen. Dit was de conclusie van veel organisaties het afgelopen jaar. Zorgen waren er echter ook, bijvoorbeeld over de mate van betrokkenheid met het werk, synergie onder collega’s en de bedrijfscultuur. De hybride vorm van werken lijkt here to stay en voor leidinggevende en HR adviseurs brengt dit nieuwe kansen en uitdagingen met zich mee.

Een blijvende combinatie van thuis en op kantoor werken, eventueel met maatwerk, is voor veel organisaties een realistisch scenario. Maar hoe geef je deze vorm van werken succesvol vorm?

In deze hybride bijeenkomst gaat Richard de Hoop in op wat hybride werken met een mens doet en hoe je hier als HR Adviseur of leidinggevende mee om kunt gaan. Op zijn kenmerkende energieke wijze en met sprekende voorbeelden uit de praktijk biedt hij inspiratie en concrete handvatten. Uiteraard is er genoeg ruimte tot het stellen van vagen.

Een aantal vragen die in deze bijeenkomst aan de orde komen:

• Hoe zorg je ervoor dat de kracht van het werken in een team in een hybride werkomgeving gewaarborgd blijft?
• Hoe bewaak je de bedrijfscultuur?
• Hoe zorg je ervoor dat (deels) thuiswerkende medewerker de regie over zijn/haar ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid in handen houdt of juist nog sterker wordt?
• Waar de één in de thuisomgeving floreert, mist de ander de energie van de werkvloer, hoe zorg je als organisatie voor maatwerk? Richard zoomt hierbij in op verschillende karakters in een organisatie en gebruikt daarbij verschillende muziekinstrumenten als treffende metafoor.
• Wat zijn hierin de specifieke uitdagingen voor organisaties binnen het publieke domein?

Inleider en moderator bij deze bijeenkomst is Kim Cortenbach, Senior Adivseur Mobiliteit bij POSG.

Over Richard de Hoop

Richard de Hoop spreekt regelmatig over succesvol samenwerken, omgaan met verandering, veerkracht ontwikkelen en futureproof worden. Richard weet je hierbij als geen ander mee te nemen tijdens zijn interactieve presentaties. Een bijeenkomst met Richard is nooit doorsnee te noemen. Eerder sprak hij al tijdens het door velen bijgewoonde POSG webinar ‘Veerkracht en wendbaarheid’.

Praktisch

Update 15 november: door de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus, hebben wij moeten besluiten om geen gasten meer te ontvangen tijdens onze bijeenkomst. De volledige bijeenkomst is online te volgen.

Aanmelden

Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos. Let op: er is beperkt plek.


Nu aanmelden

Reconnect

  • Vul je correcte e-mailadres in. Dit e-mailadres gebruiken wij om je een aanmeldbevestiging te sturen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.