De mogelijkheden van het Mobiliteitsdienstverband – Kennismakingssessie POSG | Den Bosch

POSG is marktleider op het gebied van arbeidsmobiliteit en sparringpartner van overheid, politiek en utility. Als goed werkgever bieden wij uw medewerkers ruimte om hun werkneembaarheid optimaal te ontwikkelen zodat zij nog beter in staat zijn een volgende carrièrestap te maken. Bijvoorbeeld door middel van ons Mobiliteitsdienstverband, waarbij zekerheden zoals ABP pensioen en gelijkblijvend salaris gewaarborgd blijven voor medewerkers. Wij hanteren hierbij geen selectie aan de poort; POSG is er voor iedereen. Tijdens onze kennismakingssessies vertellen wij graag waarom en hoe we succesvol zijn en blijven.

Onder begeleiding van ervaren loopbaancoaches, adviseurs en trainers realiseert uw medewerker daadwerkelijk stappen, met een mooi resultaat. Onze opdrachtgevers delen hierover graag hun ervaringen.

Praat mee
Vanuit de markt krijgen we geregeld vragen over ons Mobiliteitsdienstverband en de maatwerktrajecten die wij bieden. Om u als manager, HR adviseur, jurist of advocaat te informeren en de gelegenheid te bieden in gesprek te gaan met POSG en ons netwerk, organiseren wij persoonlijke kennismakingssessies. Wij nodigen wij u hier van harte voor uit. U bent welkom op één van onze vestigingen in Den Haag, Amsterdam, Den Bosch of Zwolle op de volgende dagen van 15.00 – 17.00 uur.

Aanmelden voor de sessie op 5 maart in Amsterdam >
Aanmelden voor de sessie op 12 maart in Den Bosch >
Aanmelden voor de sessie op 19 maart in Zwolle >
Aanmelden voor de sessie op 26 maart in Den Haag >

Voor meer informatie over het Mobiliteitsdiensterverband >


Nu aanmelden