Masterclass Videosolliciteren | Met Aaltje Vincent

Helaas zit deze masterclass vol. Op de hoogte blijven van toekomstige bijeenkomsten van POSG? Laat dan hier je gegevens achter.

Dinsdag 19 mei 2020 | 11.00 uur – 12.00 uur | Meld je onderaan deze pagina kosteloos aan

Sinds social distancing moeten we ons in vogelvlucht aanpassen aan nieuwe omstandigheden. Dit geldt ook voor het sollicitatieproces. POSG heeft ervaren loopbaancoaches met expertise op het gebied van videosolliciteren waarmee we onze Professionals succesvol verder weten te brengen. Als extra boost en inspiratie organiseert POSG op dinsdag 19 mei in samenwerking met Aaltje Vincent de Masterclass Videosolliciteren.

Voor deze gelegenheid laten wij ook externen meekijken, want niet alleen voor sollicitanten kan videosolliciteren spannend zijn. Ook voor loopbaanadviseurs, HR-medewerkers, adviseurs mobiliteit kan het onwennig zijn om hun kandidaten hierin mee te nemen. Deze online masterclass videosolliciteren helpt beide groepen deelnemers op een positieve manier bij het overschakelen naar onlinegesprekken.

Na deze online masterclass ken je de do’s en de don’ts bij videosolliciteren en zie je niets meer over het hoofd. Je raakt vertrouwd met de techniek, zodat deze snel binnen je comfort zone valt.  De masterclass duurt circa een uur en er is genoeg ruimte om vragen te stellen aan de sprekers.

Over Aaltje Vincent

Aaltje Vincent is gecertificeerd loopbaanprofessional, trainer, spreker en auteur. Ze is de grondlegger van de Jobmarketing-methode (2007), van Solliciteren via LinkedIn (2009) en van Candidate Experience 3.0 (2018). Op haar 27ste doorliep zij zelf een outplacementtraject, nadat ze niet op haar plek zat bij grote organisaties (Ahold, Etos en bij voorheen Van Nelle Koffie en Thee). Sindsdien is ze werkzaam in het loopbaanvak en floreert ze als pionier in (door)startende organisaties. Sinds 2007 is ze eigenaar van Aaltje Vincent & Company.

 

 

 

Helaas zit deze masterclass vol. Op de hoogte blijven van toekomstige bijeenkomsten van POSG? Laat dan hier je gegevens achter.


Nu aanmelden