Landelijke bijeenkomst Professionals POSG

Op dinsdag 2 juli in De Verkadefabriek in Den Bosch vindt de landelijke bijeenkomst plaats voor alle Professionals die in dienst zijn bij POSG. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement in informele setting met diverse inspirerende gastsprekers. Zo sprak vorig jaar Hans Kazan en in 2017 was Maarten van der Weijden te gast. Dit jaar spreken Ben Rogmans en Mourad El Moussati.

Ben Rogmans
Ben Rogmans is directeur van Arbeidsmarktkansen.nl en mede-oprichter van onderzoeksbureau Intelligence Group. Hij is tevens schrijver van het boek Geen Paniek! Maar ook jouw baan gaat eraan. Hierin rekent hij opgewekt af met de sombere toekomstvoorspellingen waarmee we regelmatig worden geconfronteerd. “Ja: de wereld verandert en er verdwijnt heel veel werk. Maar dat was altijd al zo! Als je zo nu en dan iets bijleert kun je ook in het tijdperk van de robots en kunstmatige intelligentie nuttig werk blijven doen.”

Mourad El Moussati
El Moussati kreeg landelijke media-aandacht door zijn successen met videosolliciteren. Eerder verstuurde hij brief op brief, maar werd hij nooit uitgenodigd. Meestal kreeg hij geen reactie en een enkele keer een afwijzing. Tot hij de brief inruilde voor een filmpje van zichzelf: vijf keer videosolliciteren leverde vijf uitnodigingen op! Lees meer in dit artikel van de NOS >

Tijdens de bijeenkomst verzorgt El Moussati een masterclass waarin hij onder meer ingaat op nieuwe vormen van solliciteren en netwerken (online en offline).

Bekijk onderstaande filmpjes voor een impressie van deze dag.

POSG bijeenkomst: ‘Regie over je eigen loopbaan’, met gastspreker Hans Kazan

Bijeenkomst professionals POSG, met gastspreker Maarten van der Weijden

Aanmelden
Professionals hebben een uitnodiging per e-mail gehad. Alleen via deze e-mail en het interne nieuwsbericht kun je je aanmelden (onderstaande knop werkt dus niet).


Nu aanmelden