Informatiebijeenkomst Werken in het Onderwijs

Aanmelden voor deze bijeenkomst is helaas niet meer mogelijk. Binnenkort houden wij weer een nieuwe bijeenkomst over het programma Werken in het Onderwijs. Informatie hierover zal tijdig op de website gecommuniceerd worden.

De kennis en vaardigheden van professionals uit het openbaar bestuur en de semi-publieke sector komen goed tot hun recht in het onderwijs. Of dit nu is op een middelbare, hogeschool of universiteit. Een ambtenaar van een gemeentelijke afdeling Ruimtelijke Ordening of een manager van een energiebedrijf, kunnen hun kennis bijvoorbeeld zeer wel uitdragen als docent maatschappijleer.

Werken in het Onderwijs

Daarom heeft POSG Werken in het Onderwijs ontwikkeld dat de professionele autonomie en inzetbaarheid – c.q. de werkneembaarheid – van medewerkers bij de (semi-)overheid doelgericht vergroot. Met als resultaat een dienstverband in het onderwijs.

Werken in het Onderwijs omvat didactische scholing, coaching, sollicitatie- en netwerktrainingen, evaluaties en een expertiseplaats, waarin kennis en ervaring wordt opgedaan als docent bij een onderwijsorganisatie.

Programma

13.30 – 14.00 Inloop
14.00 – 14.30 Welkom en toelichting op het programma Werken in het Onderwijs door Laura Kokx (Adviseur Onderwijs bij POSG)
14.30 – 15.00 Praktijkervaringen Programma Werken in het Onderwijs door Joost Koks, deelnemer
15.00 – 15.15 Pauze
15.15 – 16.00 Ontwikkelingen en kansen binnen het onderwijs en toelichting op de opleiding door Ton Schouten (oud-lector Fontys Hogeschool)
16.00 – 17.30 Netwerkborrel 

Locatie

Kantoor POSG
Kronenburgpark 2
5321 JM  HEDEL

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via de knop ‘aanmelden’ op deze pagina.


Nu aanmelden