[VOL] Bijeenkomst Geluk in Organisaties (Vianen)

Deze bijeenkomst is inmiddels vol. U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst Geluk in Organisaties op een andere datum.

Geluk is voor ongeveer 40% afhankelijk van aanleg, en we zijn geneigd te denken dat de overige 60% voor een belangrijk deel wordt bepaald door de omstandigheden. Zijn we rijk of arm, gezond of juist niet, zijn we getrouwd, hebben we een mooi huis, een fraaie auto? Onderzoek laat echter zien dat verschillen in omstandigheden in welvarende, stabiele Westerse landen nauwelijks bijdragen aan geluk. Geluk is voor slechts 10% afhankelijk van leefomstandigheden, en de overige 50% wordt bepaald door onze eigen bewuste keuzes. Geluk hebben we voor de helft in eigen hand.

Hoe worden we gelukkiger?

Gelukkige mensen werken harder, beter, en ze zijn minder vaak ziek. Maar hoe richten we een organisatie in zodat mensen inderdaad gelukkiger worden? We willen plezier hebben in ons werk, en we willen het gevoel hebben dat onze inspanningen zinnig zijn. Tijdens deze bijeenkomst op vrijdagochtend 8 april gaat Ap Dijksterhuis, hoogleraar Psychologie en hoofd van de afdeling sociale psychologie van de Radboud Universiteit Nijmegen, in op de vraag hoe we hierin meer kunnen bereiken door anders met ons werk om te gaan. Een ochtend vol inspiratie waar u daadwerkelijk mee aan de slag kunt!

Programma

09.00 uur             Inloop
09.30 uur             Welkom en opening
09.45 uur             Presentatie Geluk in organisaties (Ap Dijksterhuis)
10.45 uur             Pauze
11.00 uur             Vervolg presentatie Geluk in organisaties (Ap Dijksterhuis)
11.45 uur             Afsluiting door POSG, gevolgd door een lunch
13.00 uur             Einde

Locatie

Deze bijeenkomst vindt plaats in de Burgerzaal van het Stadhuis in Vianen.

Adresgegevens:
Voorstraat 30
4132 AS Vianen

Vragen

Mocht u nog vragen hebben over deze bijeenkomst, dan kunt u contact opnemen met Yara de Craen van het Secretariaat Interim en Onderwijs via ydecraen@posg.nl of via 088 330 20 00.


Nu aanmelden