Bijeenkomst Geluk in Organisaties (’s-Hertogenbosch)

Geluk is voor ongeveer 40% afhankelijk van aanleg, en we zijn geneigd te denken dat de overige 60% voor een belangrijk deel wordt bepaald door de omstandigheden. Zijn we rijk of arm, gezond of juist niet, zijn we getrouwd, hebben we een mooi huis, een fraaie auto? Onderzoek laat echter zien dat verschillen in omstandigheden in welvarende, stabiele Westerse landen nauwelijks bijdragen aan geluk. Geluk is voor slechts 10% afhankelijk van leefomstandigheden, en de overige 50% wordt bepaald door onze eigen bewuste keuzes. Geluk hebben we voor de helft in eigen hand.

Hoe worden we gelukkiger?

Gelukkige mensen werken harder, beter, en ze zijn minder vaak ziek. Maar hoe richten we een organisatie in zodat mensen inderdaad gelukkiger worden? We willen plezier hebben in ons werk, en we willen het gevoel hebben dat onze inspanningen zinnig zijn. Tijdens deze bijeenkomst op donderdagmiddag 12 mei gaat Ap Dijksterhuis, hoogleraar Psychologie en hoofd van de afdeling sociale psychologie van de Radboud Universiteit Nijmegen, in op de vraag hoe we hierin meer kunnen bereiken door anders met ons werk om te gaan. Een middag vol inspiratie waar u daadwerkelijk mee aan de slag kunt!

Programma

13.00 uur             Inloop
13.30 uur             Welkom en opening
13.45 uur             Presentatie Geluk in organisaties (Ap Dijksterhuis)
14.45 uur             Pauze
15.00 uur             Vervolg presentatie Geluk in organisaties (Ap Dijksterhuis)
15.45 uur             Afsluiting door POSG, gevolgd door een netwerkborrel
17.00 uur             Einde

Locatie

Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD ‘s-Hertogenbosch

De Verkadefabriek bevindt zich op ongeveer 10 minuten lopen van station ‘s-Hertogenbosch. U kunt parkeren op een van de parkeerterreinen van de Verkadefabriek.

Aanmelden

Relaties van POSG kunnen zich voor deze bijeenkomst aanmelden via de knop ‘Nu aanmelden’ op deze pagina. Mocht u nog vragen hebben over deze bijeenkomst, dan kunt u contact opnemen met Yara de Craen van het Secretariaat Interim en Onderwijs via ydecraen@posg.nl of via 088 330 20 00.


Nu aanmelden