Saskia de Rie

Senior Managing Consultant / Loopbaanadviseur Hoger Management en Bestuur

Regio’s: Noord-Holland, Utrecht
Contactgegevens: sderie@posg.nl |  06 101 889 41| LinkedIn >

“Ik ben een betrokken en resultaatgerichte adviseur en coach op het gebied van mobiliteit c.q. mens en werk. De basis hiervoor vormt naast mijn studie Psychologie, brede kennis en ervaring. Onder andere met werving & selectie, interim management, outplacement, loopbaanbegeleiding en managementcoaching. En ook mijn persoonlijke ervaring maakt dat ik weet waarover ik het heb en een relevante gesprekspartner en adviseur kan zijn. Ik heb gewerkt in het bedrijfsleven en voor overheidsorganisaties. En in loondienst zoals nu bij POSG maar ook als ondernemer en als zzp-er. Zowel in leidinggevende- als in adviesrollen”

Wat drijft mij?

“Mijn omgeving typeert mij als gedreven en vasthoudend. Gericht op resultaat met altijd oog voor de mens.

Ik ben nieuwsgierig naar mensen en loopbanen en zoek altijd naar oplossingen – een volgende loopbaanstap waar mensen ‘gelukkig’ van worden.

Mooi werk!”

Kom in contact met Saskia Volledig cv op LinkedIn Meer over Executive Career Coaching

Terug naar het team >