Ons succes

POSG is marktleider op het gebied van arbeidsmobiliteit en sparringpartner van overheid en politiek. Als specialist in werkneembaarheid helpen wij overheidprofessionals hun loopbaan duurzaam ontwikkelen. Onze dienstverlening staat hoog aangeschreven. Zo hebben wij in het afgelopen jaar nieuwe raamovereenkomsten voor mobiliteitstrajecten gesloten met de gehele Rijksoverheid, de gemeente Tilburg, de gemeenten Westland – Pijnacker-Nootdorp en Leidschendam-Voorburg – en de gemeenten Venlo/Venray en Horst aan de Maas.

Daarnaast voeren wij al vele jaren met succes mobiliteitstrajecten uit voor onder andere de Vrije Universiteit Amsterdam en de gemeenten Utrecht, Schiedam en Capelle aan den IJssel.

Kwaliteit van dienstverlening

De kwaliteit van onze dienstverlening berust op de zorgvuldigheid van onze bedrijfsprocessen en de persoonlijke aandacht die wij besteden aan de Professionals die bij ons in Mobiliteitsdienstverband zijn. Dit heeft als resultaat dat onze mensen op de arbeidsmarkt aanspeelbaar worden en een betekenisvolle loopbaanstap zetten. POSG brengt mensen daadwerkelijk verder.

Daarnaast is onze objectieve toetsbaarheid te vinden in onze certificering voor onder andere ISO 9001, NEN 4400 en NOLOC (loopbaancoaches) en in de resultaten van de klanttevredenheids- en medewerkerstevredenheidsonderzoeken die wij doorlopend houden. (Klik hier voor meer informatie over onze certificeringen.)

Steeds meer overheidsorganisaties en utilitybedrijven kiezen dan ook voor ons als preferred supplier. Wij zijn trots op het vertrouwen dat zij in ons stellen.

Meer weten?

Onze directeur, Jan-Willem Kok, vertelt u graag meer over wat POSG voor uw organisatie kan betekenen.

 

Directeur

Jan-Willem Kok

Hebt u vragen of wilt u weten wat POSG voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.

(088) 330 20 00


Stel Jan-Willem een vraag

Heeft u een vraag? Deze kunt u hier stellen. Een van onze specialisten zal dan zo spoedig mogelijk reageren.