Mobiliteitsdienstverband

Van Werk naar Werk Mobiliteitsdienstverband

Bekijk video

Reflectie

Bekijk video

Oriëntatie

Bekijk video

Realisatie

Van Werk naar Werk met de zekerheid van een dienstverband. Het Mobiliteitsdienstverband is een overkoepelend programma voor loopbaancoaching en arbeidsmarktbewerking dat is toegespitst op uw specifieke capaciteiten. POSG is hierbij formeel werkgever.

Met het Mobiliteitsdienstverband verwerft u de ruimte om vrij van risico en met waarborgen omkleed een nieuwe weg in te slaan. Hierbij behoudt u uw huidige of daaraan gelijkwaardige arbeidsvoorwaarden, inclusief ABP-pensioenopbouw.

Een concreet perspectief

Het Mobiliteitsdienstverband heeft als doel om concrete, nieuwe perspectieven op de arbeidsmarkt te scheppen. Met een betekenisvolle loopbaanstap als resultaat. Na een Mobiliteitsdienstverband gaat u verder als interim-professional, in een nieuwe baan of als zelfstandig ondernemer. Zo verbinden wij de doelstellingen van organisaties aan de persoonlijke en professionele doelen van mensen.

Het Mobiliteitsdienstverband bestaat uit twee complementaire modules: Op Weg naar Werk (loopbaancoaching) en Aan het Werk (arbeidsmarktbewerking). Op Weg naar Werk beslaat de fasen Reflectie, Ambitie en Oriëntatie; Aan het Werk de fasen Actie en Realisatie.

 

Adviseur Mobiliteit

Kim Cortenbach

Hebt u vragen of wilt u weten wat POSG voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.

(06) 295 161 04


Stel Kim een vraag

Heeft u een vraag? Deze kunt u hier stellen. Een van onze specialisten zal dan zo spoedig mogelijk reageren.