POSG Interim

Kwaliteit voor duurzaam succes

Gekwalificeerde mensen zijn de kritische succesfactor voor een duurzaam resultaat. POSG Interim helpt u bij de invulling van deze kritische succesfactor met Professionals met een bewezen track-record in het publieke domein.

Professionals van POSG: kennis, ervaring en senioriteit

Onze kandidaten hebben aangetoond zich te verbinden aan publieke organisaties. Het zijn mensen die zich onderscheiden door hun jarenlange ervaring en specifieke kennis van het openbaar bestuur. Daarnaast beschikken zij ook over de nodige senioriteit. Deze combinatie maakt dat onze Professionals een kritische succesfactor kunnen zijn bij het oplossen van de complexe vraagstukken waar u voor staat. Daarmee brengen ze niet alleen zichzelf maar ook uw organisatie verder.

Het ecosysteem arbeidsmarkt: instroom, doorstroom, uitstroom

POSG Interim beschikt over gekwalificeerde kandidaten. Dit komt onder andere omdat wij Professionals die bij andere (lokale) overheden uitstromen, opnemen in onze organisatie. Hierin schuilt de kracht van onze dienstverlening. Want de sectorspecifieke kennis en ervaring die een Professional bijvoorbeeld heeft opgedaan bij hoogheemraadschap X, wordt zo van waarde voor de gemeente Y. Of voor uw organisatie. We noemen dit wederkerigheid; een model waarbij alle betrokken partijen – de Professional, POSG, én u als nieuwe werkgever – baat hebben.

Lees meer over wederkerigheid >>

Directeur

Hans van Hoek

Hebt u vragen of wilt u weten wat POSG voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.

(088) 330 20 00


Stel Hans een vraag

Heeft u een vraag? Deze kunt u hier stellen. Een van onze specialisten zal dan zo spoedig mogelijk reageren.