Rijksoverheid

Van Werk naar Werk voor Rijksmedewerkers

Werkt u bij een onderdeel van de Rijksoverheid en wilt u weten wat POSG voor u kan betekenen als het gaat om een Van Werk naar Werk traject? Of bent u leidinggevende of HR-/mobiliteitsadviseur bij het Rijk? Het Rijk heeft POSG gekozen als samenwerkingspartner op het gebied van het Mobiliteitsdienstverband (Contractovername). Wij vertellen u hier graag meer over.

Vrij van risico een nieuwe weg inslaan

Het Mobiliteitsdienstverband van POSG combineert een Van Werk naar Werk traject met een dienstverband bij POSG (Contractovername). Het Rijk kan hiermee haar medewerkers de mogelijkheid bieden om in dienst te treden bij POSG en een nieuwe loopbaanstap te zetten, vrij van risico en met waarborgen omkleed. Dit geschiedt altijd op basis van vrijwilligheid van de medewerker en na goedkeuring van de werkgever. Hierbij hanteert POSG geen selectie aan de poort; ongeacht bijvoorbeeld leeftijd, opleidingsniveau, ervaring, et cetera.

Lees meer

Download hieronder onze factsheet met meer informatie over het Van Werk naar Werk traject bij POSG en het bijbehorende stappenplan.

Meer weten?

Voor meer informatie over onze mobiliteitsoplossingen voor Rijksmedewerkers neemt u contact op met Margot van Opstal, Adviseur Mobiliteit bij POSG via
06 113 230 65 of per e-mail via mvanopstal@posg.nl. Of vul hieronder uw gegevens in, wij nemen dan spoedig contact met u op.

 

Ik wil graag meer informatie

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.